Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAŞMET BABAOĞLU

Denizli'nin intiharı

Denizli takımıyla birlikte daha başta intiharı seçti! Bobo'nun kullandığı penaltı Denizli ve Beşiktaş'ı hayata döndürebilirdi. Volkan izin vermedi.
Baştan anlatayım.
Sahaya defansif yönü ağırlıklı 8 oyuncuyla çıkıyorsun ve 2 forvetin var! Hani rakip çılgın bir hücumcu olsa neyse! Ama Fener de asla ileri çıkmayı sevmeyen bir takım!
Peki nasıl alacaksın 3 puanı?
Üstelik daha 2. dakikada gol yemişsin ve takımında ayağı top yapan tek adam formsuz Tello, gol atmayı bilen tek adam Bobo... Öyle bir düzenki bu.. Bobo'nun yerinde çok formda bir Rooney, Tello'nun yerinde Ryan Giggs oynasa, yine de bir şey değişmezdi.

***
Bir takım düşünün, kanatları çalışmıyor, savunması ve orta sahası cetvel gibi yan yana dörtlüler olarak diziliyor... Savunma yapan adamlar rakibi bozup topu kapıyor ama sonra ne yapacaklarını bilemiyor...
Bazı pozisyonlarda İbrahim Toraman, bazı pozisyonlarda geriye kadar gelen Bobo 'oyun kurucu' rolünü üstleniyor. Soldan akan Üzülmez rakip 18'de pas verecek tek adam olarak Ernst'i bulabiliyor.
Ve bu takım 1-0 geride oynuyor.
Yazık değil mi! Nasıl bu kadroyla çıkılır, nasıl böyle bir taktik tercih edilir?

***
Beşiktaşlı seyircilerin yaşadıkları şok o kadarla da kalmadı! İkinci yarı başlarken herkes "Acaba Denizli takımı hangi forvetle destekleyecek?" diye merak ederken, o Kaş'ı çıkarıp Trabzon maçının en problemli oyuncusu Uğur İnceman'ı sahaya aldı. Belli ki Denizli'nin aklında ilk maç vardı. Hani topu Fenerbahçe'ye bırakıp Alex'i kilitleyerek farklı kazandığı derbi! Ama bu sefer daha 2. dakikada bütün hesaplar bozulmuştu.
Garip şey! Denizli hem bunu hem de Daum'un oyunu Emre ve Selçuk'la kurma ve de Alex'i sürekli savunmanın arkasına gönderme planını bir türlü kabullenmek istemedi.

***
Beşiktaş kötü oynarken bile ikinci yarılarda vites yükselten bir takım. Bu bölümde kullanmak için iki penaltılık şansı oldu. İlkini hakem vermedi, ikincisini Volkan çıkardı.
Ama Beşiktaş'ın zaten çok temel bir sorunu var. Hepimizin görmezden geldiği büyük bir sorun. Gol atmakta zorlanıyor.
Kasımpaşa'nın attığı 48, Beşiktaş'ın attığı 39. Oradan çıkartın! Dün Saracoğlu'nda isabetli tek şutu yoktu siyah-beyazlıların. Bir de "pes artık!" diyeceğim bir şey var...
Holosko'nun 85. dakikada oyuna girişi..
Söyle Mustafa Hoca... Kaybedeceğin ne vardı da, bu hızlı hücum ayağını bu kadar geç oyuna soktun?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA