Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Mazbata alması geciktikçe İmamoğlu’nun karakteri de değişmeye başladı

Yüksek Seçim Kurulu elini çabuk tutup, şu İstanbul seçimini bir sonuca bağlamalıdır. Bu şekilde CHP'nin adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun gün geçtikçe daha elverişsiz bir imaja bürünmesinin de önüne geçilecektir.

Değişiyor
Seçim kampanyası döneminde soğukkanlı, esprili ve her türlü eleştiriye açık bir görüntü veren Ekrem İmamoğlu, mazbata alması geciktikçe bambaşka bir kişilik sergilemeye başlamıştır. Yolun başında "Nihayet CHP'ye ciddi bir lider adayı bulundu" diyerek İmamoğlu'nu öven çevreler, şimdi İmamoğlu'nun son dönemde sahnelediği öfkeli ve aşırı duygusal kişiliğinin yansımalarını şaşkınlıkla izlemekteler.

Mazbata üretimi
Kılıçdaroğlu'na nihayet alternatif bir ismin çıkmasını mutlulukla karşılayan bir kısım CHP'liler, YSK vermese de, mutlaka bir mazbatanın üretilip, İmamoğlu'na verilmesini bile düşünmeye başlamışlardır. Bunun için YSK'nın çeşitli illerde verdiği mazbataların kopyaları çıkartılmakta ve bir yazı uzmanı tarafından bunların İmamoğlu'nun adına hazırlanmış olan bir tanesinin üretilmesine çalışılmaktadır.

Başka konu yok
CHP'nin ileri gelenlerini endişeye sürükleyen bir başka durum da, bu parti sözcülerinin İstanbul oylarının yeniden sayılmasından başka hiçbir konuya ilgi duymamalarıdır. Özellikle Amerika'nın Türkiye'ye karşı seslendirdiği tehdit içerikli söylemler, Suudi Arabistan ve Körfez şeyhliklerinin Türkiye'yi hedef alan girişimleri, Türkiye ile sıkı ilişki kuran Sudan'da Beşir'in bir darbe ile devrilmesi ve bunlara benzer konular CHP sözcülerinin ilgisini çekmiyor.

Çözüm: Mazbata!
Kısacası İstanbul Anakent Belediye Başkanı seçimine ilişkin kararsızlıklar, CHP'lileri endişelendiriyor. Bu yüzden ne yapıp yapmalı ve Ekrem İmamoğlu'na gerçek ya da sahte bir mazbata vermek gerektiğini düşünenlerin sayıları her gün artmakta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA