Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Çiçek'in sözleri

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek 31 Mart tarihli bir gazetede çıkan özel mülakatta seçim sonuçlarıyla ilgili olarak şunları söylemişti:
"Türkiye'nin belirli bir bölgesinde DTP'den başka parti kalmadı. Iğdır'ı da aldılar, yani Ermenistan sınırındalar. AKP o bölgede sadece Mardin'i kazandı. Tamam, Ankara'yı aldık diye sevinebiliriz, CHP de İzmir'i aldık diye övünebilir. Ama bu kutlamanın Türkiye'nin güvenlik açısından sorunlu bölgesine yardımı olmaz. Oraya ayrıca dikkatle bir bakmak gerekir."
Okurumuz Mehmet Özdemir "Gazeteniz bunu niye vermedi?" diye sormuş.
Basınımızda bir gelenek var. Rakiplere ait özel haberlere çoğu kez rağbet edilmez. Bu yüzden, ara sıra çok önemli haberlere yeterli değer de verilmez, okura hizmette kusur da olur.
SABAH bu habere Çiçek'in sözlerine Başbakan Erdoğan'ın tepkisini vererek (2 Nisan) ve Çiçek'in bir TV kanalına verdiği "savunma" mülakatını aktararak "dolaylı" biçimde değinmiş oldu.
Ancak her iki haberde de, Çiçek'in tepkilere yol açan, yukarda aktardığım sözlerine yer verilmemişti.
Verilseydi, okurumuzdan herhalde şikâyet duymayacaktık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA