Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Dedikodular...

* Aziz Yılmaz'ın Şadan Kalkavan'ı desteklediğini açıklamasının ardından, Şevket Yılmaz'ın önderi olduğu Fenerbahçe 2000 Derneği de benzer yapılanmanın içine giriyor. Muhalefet oyları ile Aziz Yıldırım'ınkiler arasındaki farklar eriyor.
* Aziz Yıldırım en az iki yöneticisi ile yollarını ayıracak gibi. Kulisler bu isimlerin Vedat Olcay ile Mahmut Uslu olduğunu fısıldıyor. Yerlerine ise üç aday var; İlhan Ekşioğlu, Köksal Özbek, Talat Yılmaz...
* Stattan sorumlu yönetici iken başkan ile ters düşüp, istifa eden İlhan Ekşioğlu'nun çağrılara rağmen Aziz Yıldırım ile çalışmayacağını dostlarına söylediği de öğrenildi.
* Ne Yıldırım, ne de Kalkavan aday olduklarını resmen açıkladılar. Sadettin Saran, Yargıtay sürecini bekliyor. M.Ali Aydınlar ise Yıldırım'ın kararını. Yönetimde Ali Koç ile anlaşmazlık yaşayan Mahmut Uslu'nun da, gelişmelere göre başkanlık için çalışmalar yapması sürpriz olmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA