Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Başkan Yıldırım'ın görevi

Aziz Yıldırım geçen sezon bir çuval inciri berbat eden kararlara imza attı. Aragones ile başlayan, Aurelio'nun gönderilmesi ile devam eden, Güiza'ya 30 milyon Euro verilerek zirve yapan ve bütün bu gelişmelerin yarattığı sonucu seyirci olarak izleyerek dibe vuran bir performans sergiledi.
Kongre ile birlikte yeni bir heyecan kazandı. Şampiyonluk sözü vererek kendini ve ekibini yeniden motive etti. Bilinen performansı nedeniyle Daum'u tercih etti.
Fakat yine patinaj yapmaya başladı.
Aragones'i gönderemiyor. 70 yaşındaki bir teknik adama, "hayatının" servetini vererek kontrat imzalattı. Şimdi ise pazarlık yapıyor. Kulübün başına sardığı bu belayı, kendisine bu aklı veren geçen sezonların mimarlarıyla birlikte çözmek zorunda. Üstelik maliyetini de Fenerbahçe'ye yansıtmadan... Bu sorunun çözümü, bu sorunu yaratanların vebalidir. Kulübü borca sokarken gösterdikleri cesareti, taraftarın parasını harcarken yaptıkları umursamazlığı, Fenerbahçe'ye ve geleceğine fatura etmemeliler.
Sezon açılacak, daha takımın teknik adamı demeç bile veremiyor. Böyle rezalet olur mu?
Pazarlık süreci veya ellerinin zayıflaması gibi gerekçeleri olabilir. Madem ki, 11 yılın tecrübesini yaşıyorlar, her şeyi çok iyi biliyorlar; raconu da kessinler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA