Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Medya yönetimi

Gazetelerde, bir haftadır Güiza'yı, Zenit'in istediği yazıyor. Fatih Tekke ile takas ve 10-12 milyon Euro bonservis ücreti teklif edildiği belirtiliyor. Resmi site bunların yanlış olduğunu da belirtmedi.
Bu noktada medya iletişimi konusunda Fenerbahçe Yönetimi müthiş bir iş başarıyor. Bu haberler hep, "Bu adama biz 15 milyon euro verdik ama bakın hem talipleri var, hem de bu ücretleri veriyorlar" mesajını taraftara vermek. Yani; hata yapmamışlar, iyi oyuncu almışlar, paraları boşa harcamamışlar.
Hemen üstüne, "Daum Güiza'yı istiyor" diye yazılıyor, ardından da Başkan, "Uyum sağladı, gelecek yıl umutluyuz" diye konuşuyor.
Güiza'ya karşı güvenin tekrar oluşması, geçen yıl verilen bonservis ücretinin sindirilmesi ve eğer varsa; isteyenlere karşı pazarlık şansının güçlü tutulması için doğru hareketler bunlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA