Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Türkiye'de oynansa idi!..

Fenerbahçe çalışmalara başlayalı hemen hemen 1 ay oldu ve bu dönemdeki en ciddi rakibe karşı oynadı. İlk yarıdaki performansa baktığımızda çıkıştaki bir takımın işaretleri vardı. Neyi ne zaman yapacağını bilen, sahada yardımlaşmayı ön planda tutup olgun atak geliştirmeye çalışan bir takımdılar. Eksik taşlar nedeniyle bir türlü amaca ulaşamıyorlardı. Semih'in olmaması, Alex'in maçı idare etmesi, Uğur'un istekli ama etkisiz oyunu temel nedenlerdi. Hoffenheim ikinci yarı oyunu tamamen kontrol edip baskıyı kurdu. Bundan kurtulma adına ileride top tutulması gerekiyordu, başaramadılar.
Daha büyümek isterken organizasyon rezaletiyle kendini küçük düşüren bir takım oldu Fenerbahçe. Bu maç bu şartlarda Türkiye'de oynansa Christoph Daum demediğini bırakmaz belki de takımı maça çıkarmazdı. Ama kendi anlaştığı menajerin şartlarına gıkını çıkarmadı.
Saha içinde eksikler var ama bunlar giderilir. Sorun çözen oyuncuların devreye girmesi takımdaki sorunların bitirilmesi olanaklar dahilinde. Fenerbahçe'nin çok zamanı yok ama çok zamana ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA