Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Arda mı Elano mu?

Sadece Estonya maçındaki performansı değildir Arda Turan'ı "en iyi" yapan... Galatasaray'ın dört haftasına da net bir şekilde imzasını koymuş, yönetimin 15 milyon Euro'luk "muhteşem" transferlerini de gölgede bırakmıştır.
Ankaraspor maçının ilk ve ikinci yarısında, takım liderliği konusunda da son imzayı attı Arda Turan... Frank Rijkaard'ın göbekte Elano'yu tercih edip, oyun liderliğinde başrolü Brezilyalı'ya vermesi sırasında geçen dakikalar ile, Arda'nın tekrar ateşten gömleği üzerine geçirdiği anlar ortada.
Sevgili Levent Tüzemen'in de yazısında değindiği gibi (O da yavaş yavaş bu tarafa geliyor) Arda ve Elano'nun birlikte oynamasının pek mümkün gözükmediği ortada. Arda'sız maçlarda ise Elano'nun bu boşluğu ne kadar doldurabileceği soru işareti.
Keita'ya hemen her ikinci yarıda kenardan kement atılması da ilginç.
Yüksek maliyetli, isimli, yıldız futbolcular bunlar. Ama Galatasaray bünyesinde sadece Arda'nın yardımcı oyuncusu olabildiler. Arda herkese 'büyük maçın, büyük futbolcusu nasıl olur' öğretecek. Biz yazdığımızda "kıskançlık" sıfatına sarılanlar da öğrenecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA