Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

İnce çizgide, Kocaman yürüyüş

Antalyaspor maçı sonrasında Aykut Kocaman, bütün Fenerbahçe camiasının beklediği konuşmayı ve açıklamaları yaptı.
Takımın sürekli kazanmasının, ilerdeki zor maçlar öncesinde önemli olduğunu vurgularken, oynadığı temposuz oyundan doğan eleştirilere de katıldığını ifade etti. Daum ile arasındaki yetki çizgisinin zaman içinde genişleyip-daralabileceğine de işaret ederek, "Hem benim için ve hem de Türkiye için yeni bir görevdeyim. İşleyişi, yaşayarak öğreniyoruz. Christoph Daum benim hem meslek hem de yaş olarak büyüğüm. Ona saygısızlık yapmamak için de çok titiz davranıyorum" dedi.
Öncelikle Aykut Hoca'yı böylesine açık davrandığı için tebrik ederim. "Kazandık ya" diyen bir anlayışı, "Daha iyi oynamalıyız" yorumuyla karşılayarak gerekli mesajların, duyması gereken kulaklara gittiğini belirtti hepimize...

BAŞKAN DOĞRU YOLDA
Sorumlu bir profesyonel ile saygılı bir spor adamı arasındaki ince çizgiyi de iyi belirledi.
Christoph Daum'un randevu taleplerini iki aydır kabul etmeyen, Sportif Direktör Aykut Kocaman'a da sorumluluğun yanı sıra belki biraz da yetki devreden Aziz Başkan doğru yolda ilerliyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA