Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Milli Takım'da kaçınılmaz son

Fatih Hoca, UEFA Kupası'nı kazandığı günlerin ertesinde, teknik direktör seminerinde görüşlerini açıklıyordu. Mükemmel bir sunumla, başarı için hangi faktörleri, hangi detayları bir araya getirdiklerini belirttikten sonra konuşmasını şu cümle ile bağladı; "Tabii ki sonuçların iyi olması, bize bu gücü getirdi. Eğer kötü olsaydı, bu yoldan gidemezdik, bizim de kafamızı koparırlardı."
Belçika maçı sonrasında, Fox TV'de Gökhan Dinç'e beyanat verirken, protestolara kırılmış bir şekilde, "Biz onlara üzüntüden çok sevinç verdik. Bunu unutmasınlar" diyordu.
Fatih Hoca, Türk Futbolu'nun önündeki mayınlara birer birer basarak yolu temizleyen birkaç spor adamımızdan en önemlisi. Eleştirilecek çok yönü olabilir ama iddialı olmayı ve kazanmak için oynamayı bize öğreten-gösteren kişidir.

ÖNEMLİ BİR FIRSAT KAÇTI
Ama bugün, yıllar önce yaptığı konuşmayı, noktaladığı yere geldi. "Sonuçlar iyi olmazsa" diyordu...
Türk Futbolu önündeki önemli bir fırsatı kaçırdı. Bunun da bir sorumlusu olması gerekiyordu. Başarının en büyük pay sahibi Fatih Terim olacaktı. Bugün net bir başarısızlık varsa, faturayı da üstlenecek kişi Fatih Hoca oluyor.
"İyi antrenör yoktur, başarılı antrenör vardır" kuralı geçerli olduğu sürece, böyle vedalar çok yaşanacak, alkışlayan ellerin bir süre sonra "güle güle" diye sallandığını çok göreceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA