Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Gel de Volkan Ballı'yı arama

Aykut Kocaman futbol direktörlüğünde Daum ile beklenen çalışma ortamını yakalayamadı. Alman hocayı tanıyanlar zaten bunun olmasını bekliyorlardı. Daum yapı olarak direkt başkanla irtibata geçmek isteyen bir hoca. Kocaman'ın araya girmesi, Aziz Yıldırım'ın eski ilişkiye dönmek istememesiyle, kendi başına kalmak zorunda kaldı.
Kocaman da, "hocanın işine karışmış" gibi olmamak adına, kırmızı çizgiyi aşmıyor. Çünkü müdahale etmeye kalksa, Daum'un bunu hemen kullanacağını biliyor. Prim olayında, Alman hocanın futbolculara kendisini nasıl hedef olarak gösterdiğinin farkında.
Roberto Carlos'un ayrılma isteğinde, ülkesine dönmekten çok Alex ile yaşanan sorunlar olduğu söyleniyor.
Emre Belözoğlu'nun liderlik vasıflarını ortaya koymasına rağmen, yabancı oyunculara aynı sinerjiyi aşılayamaması da ayrı bir sorun.
Güiza idmanı terk ediyor, Semih protesto yapıyor, Kazım ağzına geleni söylüyor, Deniz, Selçuk, Uğur Boral , Özer Hurmacı ortalarda görünmüyor.
Kuvvetlerin ayrılığında (Daum-Kocaman) ortalığı toparlayacak birisi lazımdı. Volkan Ballı geçmiş senelerde bu tecrübeyi çok yaşayıp, çok krizi de önlüyordu. Eğer Samandıra'da olsaydı, bugünkü kaosu çok hafif atlatırdı Fenerbahçe.
Daum ile Aykut Kocaman'ın arasındaki köprüyü de kurar, "isyan" eden oyuncuları da bir türlü sistemin içine sokmayı başarırdı. Böyle konuşuyoruz çünkü özellikle Aragones döneminde neler yaptığını çok iyi biliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA