Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yetersiz (!) kadro...

Galatasaray üç oyuncu transfer etti, Fenerbahçe taraftarı "isim" beklemeye başladı.
Taraftarı bu beklentiye sokanlar, bu yarışın içine akılla değil, hamasetle girmeye çalışanların beklenen akıbeti bu.
Sportif Direktör Aykut Kocaman çok güzel söyledi; "İhtiyaçları vardı ki, aldılar" dedi.
Transferin uzun dönemli çalışmalarla yapılması gerektiğine inanıyoruz.
Fenerbahçe'nin böyle bir hazırlığı, uzun vadeli planı veya kurumsal yapısı olmadığı için, Roberto Carlos'un gideceği bilindiği halde, bu kontenjan boşluğu için hiçbir çalışması olmadığı da ortaya çıktı.
Yıllardır, "Transfer yapmış olmak için alınan oyuncular"dan çok çektiler. Bugün transfere ayrılacak paranın olmamasının nedeni de, bu boş atışlar, 33'lük fiyaskolardır.
Daum, "Kadrom yetersiz" diyor. Bu takım iki sene önce Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı halbuki. Ben de diyorum ki, Fenerbahçe'nin teknik adamı yetersiz...

TARAFTAR SAKİN OLMALI
Fenerbahçe taraftarı şunu iyi bilsin: Aziz Başkan veya arkadaşları ellerine ceplerine atmazlarsa, bekledikleri kalitede ve şöhrette bir oyuncu alınamaz.
Ve belki de yönetimlerinin tam tersini seslendirmesine rağmen, ilk defa akil durduğunu, boşa para harcamayıp, yıllardır savurdukları Euro'ların değerini anlamaya başladığını görsünler.
Bu baskı sonucunda, yeni bir Güiza, Kezman, Josico veya Maldonado'yu görürler takımlarında.
Sabırlı ve sakin kalıp, Aziz Başkan'ı kapılacağı panikten uzak tutsunlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA