Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Futbola adanmış bir ömür…

İlhan Cavcav… Önceki gece evinde geçirdiği düşmeye bağlı beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırılmıştı… Durumunun kritik sürecinde dualarımız İlhan abi içindi… Yorgun bedeni hayata daha fazla tutunamadı.
İlhan abi başkent futbolu ve Türk futboluna bir ömrü adadı… Örnek yönetim anlayışı ile Gençlerbirliği'ni futbolcu üretim merkezine çevirdi. Zorlu lig mücadelesinde son dakika hamleleriyle takımı ligde tutmayı hep başardı. Şampiyonluğa oynamadı Gençlerbirliği… Ama zorlu mücadelenin içinde var olma savaşını hep kazandı.
Futbolcu transferi, teknik direktör çalıştırma stili ile İlhan Cavcav başkenti hiçbir zaman Süper Lig'de temsilcisiz bırakmadı. Dün başkent değil Türk futbolu çok önemli bir değerini kaybetti…
Renkli kişiliği ile hafızalarda yerini çoktan aldı… Futbol adına yaptıkları ise rol model olarak gelecek kuşaklara ilham kaynağı olacak. Hastane odasında dahi transfer sözleşmesi imzalayan bir başkan profili ile hatırlanacak İlhan abi…
Son imzası olduğunu ne o ne de futbolcu Bady bilebilirdi. 81 yıllık yaşamı mücadele ile geçen İlhan abi iş dünyasında da birçok başarıya imza attı.
Futbol dünyasının sevilen ve saygın bir ismi olan İlhan Cavcav, tüm yaşanmışlıklarıyla 1978 yılından bu yana Gençlerbirliği Kulübünün başkanlığını yapıyordu.
Başkanlık görevi esnasında çok ucuza aldığı futbolcuların geliştirilmesiyle büyük kulüplere yüksek meblağlara satması kulübü finansal açıdan geliştirdi ve Gençlerbirliği hiç kimseye borcu olmayan bir takım oldu.
Türk futboluna kazandırdıkların, başkent futboluna yaşattıkların için teşekkürler İlhan abi…
Başımız sağ olsun…
Mekânın cennet olsun.
Güle güle İlhan abi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA