Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Korkunun ecele faydası yok!

İnsanoğlunun bireysel korkuları vardır...
Bu korkular toplumsal reflekse dönüştüğünde ülke yönetimindekilerinin saçma sapan kararlarına dönüşüyor.
Hal böyle olunca, önce Almanya, ardından Hollanda özgürlük ve demokrasi kelimelerinin anlamını toprağa gömdüler.
Bugün Ankara'nın kentsel sorunlarını bir kenara bırakmak istiyorum.
Yapılanlar kanıma dokunuyor mu? Çok da tın... Göğsüm kabarıyor...
Gururum tarifsiz...
Avrupa'nın iki yüzlülüğünü yıllarca anlatsam bu denli etkili olmaz.
Güvensizliklerini, ikiyüzlü tutumlarını yıllarca büyüklerimizden dinledim. O dinlediklerimin ne anlama geldiğini şimdi yaşıyorum... Yaşadıkça da büyüklerimi rahmetle yâdediyoruz. İşte demokrasi ve özgürlüklerden dem vuranların ne hale düştüğü ortada. Bunların terör örgütleriyle iş tuttuğu, Türkiye düşmanlıkları aşikâr ortada... Tüm bu tutum ve davranışlarının altında yılların kini ve hazımsızlıkları yatıyor.
Büyüyen ve güçlenen Türkiye, doğal olarak düşmana rahatsızlık, dosta güven verecektir. Veriyor da.. Etrafımızda yaşanan hüzün ve mutluluk tablosuna baktığımızda bunu çok net görüyoruz. Bu 'sakatat' kafalar ve ruhlar bakanlarımızın adı geçen ülkelere girişlerini engellemekle kalmadılar, kendi ruhsal engellerini de ortaya koydular. İşte zavallı Avrupa'nın ülkemize bakışı... Hiçbir engel ve engelleme canım ülkemin yeni yüzyıla damgasını vurmasının önüne geçemeyecektir.
Yapılanlar bizi küçültmez. Küçük düşürmez...
Aksine, adı geçen malum zihniyetlerin acizliğini, korkaklığını ve nazi düşüncelerini ortaya koyar.
Türk milleti, kendine yapılanları tarih boyu unutmamıştır. Hasmane tutum, dostane tavırla karşılaşmayacaktır.
Gönüllerimizde yeriniz sorgudan çıkmış, karara bağlanmıştır. Kim ki bana dostluktan bahsedecek olursa canı cehenneme...
Türk milleti 'Yeniden Diriliş' sürecine girmiştir. Pısırık bir lider, 'tısırık' bir toplum bekliyorsanız çok beklersiniz...
Yeni Türkiye'nin lideri de milleti de dik duruşu ile önüne konan setleri birer birer devirecektir.
Beyler... Korkunun ecele faydası yok.
Yeni ve güçlü Türkiye'nin önüne çekilmek istenen set ve oyunlar ortada. Bu bağlamda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Tavır ve tutumlar, söylemler birlikteliğimizi işaret etmeli. Etmeli ki yıllarca pabucunu yaladıklarına sığınan vatan düşmanı hainler huzursuz olsunlar.
Seyahat özgürlüğünü kısıtlayacak kadar zavallı tutum içine girenlerin demokrasi avarelerinin fotoğrafındaki 'fluluk' ortadan kalkmıştır. Görüntülerinden 'drop'lar temizlenmiştir. Teröriste kucak açan bu zihinsel engelli zavallıları tarihe not düştük... Avrupa'nın bu tutumu güçlü Türkiye'nin ayak sesleri...
Ne hâliniz varsa görün...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA