Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yeni Türkiye...

Diriliş ve direnişin başkentiydik... 16 Nisan yeni Türkiye'nin temellerinin atıldığı, özgür Türkiye'nin doğum günü olacak. Kimse kusura bakmasın... Tarih yaprakları 16 Nisan'ı vesayetin kaldırılışının yıldönümü olarak tarihe not düşecek.
Güçlü Türkiye istemeyenlerin tüm çabalarına ve uğraşlarına rağmen Türk milleti kendi geleceğini ve kaderini belirleyecektir.
Bu millet yıllarca kendisine dayatılanlarla geleceğini tesis etmeye çalıştı. Vaatler yerine gerçekleri hayal etti... Hayallerine ulaşmayı, 'yapılabiliri' gören bu milleti geçmişe götüremezsiniz. Ancak geçmişi hatırlatabilirsiniz. Tüm yaşanmışlıkları unutmadığımız gibi unutturmayacağız da.
Unutmayan toplumlar geleceğini kendisi tesis edecektir. Yoklukları, kuyrukları, kaçakçılık ve horlanmışlıkları unuttuk mu sanırsınız... Bir milletin topyekûn diriliş vakti... Bu bağlamda 16 Nisan Türk milletinin varoluş, diriliş günüdür...
Milletin duygularına tercüman olamayanlar 15 Temmuz'a varsın 'kontrollü darbe' desin... Kaynağı millet olmayan, geleceğini de yabancı ellere bırakıyor. Tıpkı 15 Temmuz gecesi meydanlara inmek yerine, sığınacak otel odası arayanlar gibi... Bu millet geleceğini 15 Temmuz gecesi nasıl bu tür aymazlara bırakmadıysa 16 Nisan'da da 'hayır'cı bloğa geçit vermeyecektir... Bir 'evet' Yeni Türkiye ve özgür Türkiye demek... Kimse bunu değiştiremeyecek. Biz hep birlikte Türkiye'yiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA