Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yüreğimiz Mehmetçikle...

Çok uluslu terör yuvalanmasına müsaade etmeyeceğimizi söylemiştik. Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözleriyle kararlılığımızı ortaya koymuştu. Bunun blöf olmadığını önceki gün tüm dünyaya haykırdık.
Türk milleti kendine dönük tüm tehlikeleri bertaraf etme gücüne ve kararlılığına sahiptir.
Afrin'de 'Zeytin Dalı' Harekâtı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin havadan gerçekleştirdiği operasyonla tüm terör yuvaları ve mühimmat depoları imha edildi.
Fırat Kalkanı Operasyonu'ndaki 72 şehidimiz anısına 'Zeytin Dalı' adı verilen harekâta 72 jetimiz katıldı. Tüm detayların en ince ayrıntılarına kadar çalışıldığı gözlenen operasyonun fiilen başlaması dosta güven, düşmana kaygı ve korku saldı.
Teröristlerin hedef alındığı harekât, uluslararası hukuka uygun gerçekleştirildi.
Türkiye, tüm muhataplarına yaptığı bilgilendirmenin onlardan icazet alma anlamına gelmediğinin de altını çizdi.
Kararlıyız... Kararlılığımızı uzun süredir ortaya koyuyorduk. Sınırlarımızı tehdit eden bu yuvalanmaya müsaade etmeyeceğimizi ifade etmiştik. Tüm söylenmişleri bir kenara bırakıp sahaya indik. Rahat durmayanlara rahatsızlık verdik. Vermeye devam edeceğiz.
'Sıra Münbiç'e de gelecek... ' diyorsak gelecektir, biline...
Türkiye'nin tek yürek olduğu 'Zeytin Dalı' Harekâtı'nda tüm dualarımız Mehmetçik için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA