Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Çember daralıyor…

Zeytin Dalı Harekâtı istikbal mücadelemiz… Afrin'in teröristlerden temizlenmesi için başlatılan operasyon her geçen gün hedefine emin adımlarla ilerliyor. Teröristler için çember daralıyor.
Bölge halkı için ise kurtarılan yerleşim yerlerinde yeniden hayatlar yeşermeye başlıyor.
Mehmetçik dağ, taş, tepe Afrin'e doğru ilerleyişini sürdürüyor.
Mehmetçiğe destek tam… Anadolu insanı Kurtuluş Savaşı'ndan sonra bir kez daha aynı duygu ve dayanışma içerisinde. Her ne kadar terör sevicilerine tanıklık ediyor olsak da milli birliğimiz konusunda en küçük kuşku yok. Hem sahadayız hem de masada… Türkiye, operasyonun selameti bakımından, askeri, siyasi ve uluslar arası ilişkiler bakımından başarılı bir süreç yürütüyor. Aynı zamanda algı operasyonlarına karşı çok ciddi çalışma yapıyor. Oluşturulmak istenen algıları da bertaraf ediyor. Türkiye'nin bir takım bahanelerle oyalanamayacağını görenler karşı hamlelerini yapmaktan da geri kalmıyor. Temaslar, görüşmeler, açıklamalar… Hepsi süredursun… Türkiye sahada yapması gerekeni başarıyla sürdürüyor. Sahadan gelen başarı, teröre destek verenleri kaygıya sürüklüyor. Zeytin Dalı Harekatı'ndan an be an bilgi sahibi olmak, gelişmeleri takip etmek isteyenlerin başarılı adresi kardeş kuruluşumuz ahaber... Harekât her türlü unsuru ile başarıyla sürüyor… Medya ayağında gurur kaynağımız ahaber...
İlk günden itibaren Mehmetçiğimiz gibi tüm sahayı kaplayan ahaber ekipleri sahadan gelişmeleri yerli ve milli duygularla tüm dünyaya duyuruyor. Yağmur, çamur demeden Mehmetçikle sahadan omuz omuza Afrin'e ilerleyen meslektaşlarımın da hakkını teslim etmek gerekir. Kerim Ulak, Atagündüz Kurşun, Hikmet Öztürk, Hilal Özdemir, Haktan Uysal, Salih Nayman, Emine Kavasoğlu, Özlem Aktay, Sercan Bilgi, Göktuğhan Argın ilk çırpıda aklıma gelen isimler… Görünen görünmeyen onlarca isim gözünü budaktan esirgemeden sahada var olmayı sürdürüyor.
Haftanın alkışı ahaber'in 'Kızılelma' ekibine…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA