Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Komşu böyle istedi...

Yağmurun ağırlaştırdığı zemin iki takım futbolcuları için biraz daha fazla efor sarf ettirmeyi gerektirdi... Ev sahibi olmanın avantajı ile Boluspor 5. dakikada Peopon'un kafa golü ile skor avantajını yakaladı: 1-0 Ankaragücü skoru eşitlemek istediği dakikalarda Sedat ile gole çok yaklaştı. Aynı dakikalar içinde kırmızı-beyazlıların ikinci golü 35. dakikada Arapi'den geldi.
Boluspor 39. dakika da 3. gole çok yaklaştı... 45. dakikada Ankaragücü'nün gole yaklaştığı bir başka dakika olarak kayıtlara geçti. Bu pozisyonda kaleci Gökhan topu kale çizgisi üzerinden çıkardı. İlk yarı ev sahibinin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya başkent ekibi daha hızlı başladı. 51. dakikada Bolu'da İrfan'ın yerine Özgür oyuna dahil oldu. 55. dakikadan sonra yağmur bastırdı...
Ankaragücü'nde 66. dakikada İlhan çıktı, Enes oyuna girdi. Enes 70. dakikada Ankaragücü'nün golünü kaydetti.
Bu dakikadan sonra oyun, ağır sahaya rağmen hızlandı.
Boluspor'da 72. dakikada Melih çıktı, Akabueze oyuna girdi.
Ayakta durmanın zorlaştığı dakikalarda Akabueze jeneriklik bir vuruşla skoru 3-1'e taşıdığında dakikalar 76'yı gösteriyordu.
Sutopu oyununa dönen karşılaşmayı ev sahibi Boluspor 3-1 kazanırken başkent ekibi zirve yarışında çok ciddi yara aldı. Özetle Bolu daha çok isteyen taraftı... Sarı lacivertli takımımız adına taraftarı unutmamak gerekir… Yolumuz uzun… Zirve mücadelesi her geçen hafta kızışıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA