Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Haftanın manşeti…

İlk duyuran olmak bizim meslekte gurur kaynağıdır… Habercinin mutluluk anıdır. Geride bıraktığım haftanın en önemli manşetine yine SABAH Ankara damga vurdu.
Kentte yaşayan herkesi yakından ilgilendiren haberimiz Aykut Gören imzası ile 'Otopark Devrimi' şeklinde manşetten kendine yer buldu.
Müjdeli haberi başkentlilere ilk duyuran olmanın bir başka keyfi, haberimizin TV haber kanallarında da SABAH Ankara'nın kaynak olarak yer alması oldu… Ankara'da otopark kullanımının artmasını teşvik etmek için otopark ücretlerinin 1 liraya düşürülmesine ilişkin haberi başkentliler ilk kez SABAH Ankara'dan öğrendi.
Belediye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparklar 1 saate kadar ücretsiz, 1 saatten sonra gün boyu 1 TL olacak… Bu uygulama ile vatandaşın otopark alışkanlığının artırılması hedefleniyor. Kentin birçok noktasında araç trafiğinin yoğunluğu nedeni ile şikâyetler hat safhaya ulaşıyordu.
Uygulamanın ardından Ankara trafiğinde bir rahatlama olması bekleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, otoparklardan gelir elde etmekten öte trafik akışına kolaylık sağlamak amacıyla böyle bir radikal karar aldıklarını söyledi.
Karar vatandaşlar arasında da büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Sosyal medya ve televizyon kanallarında kendine yer bulan haberimiz üzerine mikrofonlar, vatandaşa uzatıldı.
Kararı alan da memnun, uygulamayı muhatap olan vatandaşta… Haberimizin yankıları önümüzdeki günlerde sürecek. Kent haberciliğinin liderliğini sürdürüyor olmanın verdiği haklı gururunu yaşadık.
Hep güzel haberlerde buluşmak dileği ile…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA