Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Küllerinden yeniden doğdu

Ankaragücü, 16 Ocak 2012'de Sivas deplasmanında, yedek forma olmadığı için 2. yarıya ıslak forma ile çıkmıştı. O günlerde, 108 yıllık köklü çınar için "Artık yeşermez, kurur" diyenler oldu. Ancak İmalatı Harbiye ruhu ve taraftar gücü Ankaragücü'nü yeniden diriltti, Ankaragücü Anka kuşu misali küllerinden yeniden doğdu.
4 yıl bocalama ile geçen 2. Lig döneminin ardından üst üste gelen 2 şampiyonluk ile Sari-Lacivertliler, layık olduğu Süper Lig'e çıktı. Bu başarı, üniversitelerin beden eğitimi ve spor bölümlerinde tez olarak incelenmelidir.
Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşımak için gecesini gündüzüne katan Başkan Mehmet Yiğiner ve yönetimini kutluyorum. Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibini tebrik ediyorum. Alın teri ile şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcuları ve onları yağmur-çamur, soğuk-sıcak demeden her zaman her yerde destekleyen taraftarları alkışlıyorum. Süper Lig'e hoş geldin Ankaragücü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA