Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER DURNA (AKDENİZ)

Yazmak ve anlaşılmak üzere…

İlk gün ilkyazı…
Klasiktir bir 'merhaba' Heyecanımı mazur görün.
Yürekten sevgi dolu bir 'merhaba' olsun.
Bitmek tükenmek bilmeyen heyecanımı Sabah Akdeniz ailesi içinde siz değerli okurlarımla paylaşacağım. Kente dair, hayata dair tüm yaşanmışlıkların tarihe not düşümü olacak bu buluşmalar.
Günümüz yoğunluğunda insanlara ulaşmak, konuşmak ve dertleşmek eskisi kadar kolay değil. Günlük iş temposunun yoğunluğu, bitirilmesi gereken işler derken hiç birimiz zamanın nasıl akıp gittiğinin farkında dahi olmuyoruz. 'Vakit darlığı' der dururuz ya… Zamanı ekonomik kullanamamaktan hep yakınırız.
İşte tüm bu yetersizlik içinde gün geliyor değer verdiklerimize, dostlarımıza, sevdiklerimize vakit ayıramadığımız oluyor.
Sağlığımızı dahi ihmal edip yaşam koşuşturmasının içinde savrulup gidiyoruz. Sizce de öyle değil mi? Böylesi bir durumda üzerime düşen görev ne olabilir diye kendimi sorguladım.
Gündelik yaşamda insanı ilgilendiren hemen her şey dahil, yaşadıklarımı, gördüklerimi ve bunlardan çıkardığım hayata dair kazanımları sizlerle birlikte değerlendirmek istedim.
Siz değerli dostlarımla konuşmanın, düşündüklerimi paylaşmanın en iyi yollarından birinin de yazmak, yazarak sizlere ulaşmak olduğuna inandım.
İşte bu nedenle her cumartesi
SABAH Akdeniz sayfalarında buluşup, siz çayınızı, kahvenizi yudumlarken odanıza konuk olabilmek için kaleme sarıldım.
Yazılarım size dair, bize dair, kente dair olacak.
Sizinle yol alıp, bizimle soluklanıp, kentte mola vereceğiz.
Gündelik yaşamın hayata bakışı olacak bunlar.
Kentte yaşanmışlıkların hayata yansımaları yer alacak bu sütunlarda… Bu vesileyle yarınki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutlar, tüm yurtta ve dünyada barışın egemen olmasını dilerim.
Sevgi, hoşgörü ve kardeşçe yaşamın tesis edildiği 'Yeni Türkiye' yolunda bir tuğlada bana koyma fırsatı verenlere gönülden teşekkür ediyorum.
Bana müsaade, haftaya kadar sağlıcakla kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA