Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER DURNA (AKDENİZ)

Açılış bayramı

Batı Akdeniz dünden beri devletin zirvesini ağırlıyor.
Dün Burdur'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, ardından da Isparta'da Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Başbakan Binali Yıldırım akşam Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Belek'teki Cornelia Diamond Otel'de düzenlenen Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nun açılışına katıldı.
Antalya dün sadece Başbakan değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onurlandırıldı.
Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya 15 Temmuz şehitlerinin yakınları olan yaklaşık 500 kişi ile Cam Piramitte bugün kahvaltıda buluşacak.
Emine Erdoğan, şehit ailelerinin Pazar gününe kadar Su Otel'de sürecek kampında bugün önemli konuşmaları olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dün akşam oynanan Türkiye ile Finlandiya arasında oynanan maça da gelerek izledi.
Tabi Cumhurbaşkanının asıl programları bugün.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da maliyeti 781 milyon 429 bin 23 TL olan 20 eserin açılışını yapacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın ilk olarak saat 10.30'da bir dönem CHP'li Mustafa Akaydın tarafından satılmak istenen Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek.
Erdoğan daha sonra saat 13.30'da Kepez Arena önünde toplu açılış törenine katılacak. Vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada toplam maliyeti 781 milyon 429 bin 23 TL'yi bulan 20 tesisin toplu açılış törenini yapacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün akşam saatlerinde de Belek'te devam eden Türk İngiliz Tatlıdil Forumu'nun kapanış konuşmasını yapacak.
Batı Akdeniz iki gündür yapılan açılışlar ile adeta bayram yerine döndü.
15 yıldır yapılan yatırımlar son dönemlerde sağanak gibi gelmeye devam ediyor.
Açılışlar bunun için Antalya, Burdur ve Isparta'da bayrak havası estirmeye yetiyor.
Şöyle baktığımızda hiçbir şeyi göremediniz ise gidin Isparta'da açılışı yapılan Şehir Hastanesi'ni bir gezip görmenizi tavsiye ederim.
Çünkü sağlığınızda gidin ve Allah göstermesin bir hastalık anında kendinizi dört dörtlük bir ortamda bulacağınızı görün.
İşte bunun için bölgede yaşayanlar yapılan yatırımları bayram coşkusuyla karşıladı.
Bunun için bugün bu yatırımları görmek isteyenlerin Kepez Arena yanında saat 13.30'daki Antalya'da 781 milyon 429 bin 23 TL yatırım bedeli bulunan 20 eserin açılış törenini izlemesi her şeyi anlatmaya yetecektir.
Sağlıcakla kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA