Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Nerde kalmıştık?

Bay Kemal'in, PKK'nın katliamını Reis'e yıkmaya çalışması, teröristi aklamaktır... Nokta!
Soru sormuş! Hadi ordan... Asıl sen şu soruya yanıt ver bakalım. PKK, kimden veya kimlerden güvence aldı ki katliamı yaptı?
Sen bilirsin; onu söyle onu!
Dünyada 193 ülke var. Yeni CHP sadece Türkiye'ye düşman. Dünya'da 4 bin civarında din var. Bu kafa İslam'a düşman. Dünyada 8 milyar insan var. Bunlar sadece Türk milletine düşman.
Kılıçdaroğlu siyasetini HDP'ye adamış! CHP tabanını HDP'lileştirmeyi başardı. PKK'ya düşman olmak yerine kutuplaştırdığı tabanı devlete düşman etti. Nokta...
BBP Genel Başkanı doğru demiş: Ha Kandil'de Karayılan, ha Meclis'teki kara çıyan. Ha Duran Kalkan, ha Pervin Buldan. Bir de Gara'ya giden HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir. Buldan bir kaçakçının eşidir. Kandil'in İstihbaratçı kuryesidir. Değiştirilmesi teklif dahi edilmeyen eş başkandır. Boğaziçi öğrencilerine 'Direnin, arkandayız' diyen Buldan, kızı Zelal'i ABD'de okutmaktadır.
Fahrettin Altun CHP'nin, Süleyman Soylu HDP'nin, Çavuşoğlu Avrupa'nın, Erdoğan ise dünyanın kimyasını bozdu!
Son bir söz: Eski solcular Amerikan sigarası içmezdi. Şimdikiler ise kucağından kalkmıyor. Batı'nın ürettiği en sinsi ideoloji terörizmdir.
Gara'ya giden HDP'li Dilan Taşdemir üniversiteyi Mersin'de okudu. Mersin PKK'nın ve FETÖ'nün kalesi. Yoksa Vahap Seçer seçilemezdi. Seçer önceki hafta evlere şenlik bir ihale yaptı. Metro ihalesini ayrı yazacağız!

***

Mersin'de yapılan kaçakçılığa değinelim. Yargıtay Üyesi Mustafa Ercan, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı iken 35 milyon lira tutarındaki kaçak akaryakıta el koydu. Devleti büyük bir kayıptan kurtardı. Mesele yargıya intikal etti. Ama birileri hukukun işleyişine engel oldu. Ülkemize büyük zarar veren akaryakıt kaçakçılığının arkasında kimler var? Bundan kimler rahatsız oldu?
Akaryakıt kaçakçılığının arkasında, üst düzey bir asker, bürokratlar ve bazı yargı mensupları olduğu yönünde iddialar var. Konu geçiştirilecek gibi değil. Vurgunun boyutu büyük çünkü! Kaçak akaryakıt işinde FETÖ'nün ayak izleri de var.

***

Asım Güzelbey... Gaziantep'in efsane başkanı. İki dönem belediye başkanlığı yaptı. Dürüst biridir. Ama rakipleri hep bel altı vurdu. Alçaklar, Asım Bey'in, eşi Derya hanımdan boşandığını iddia etti. Asım Bey'in 90 yaşındaki anasını bile bu dedikodulara isyan ettirdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA