Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Sonunda başardılar

Beşiktaş için çok kritik bir maçtı. Geçen haftaki travmadan sonra oyuncuların ve teknik ekibin nasıl bir ruh halinde olacağı çok merak ediliyordu. Maçın hemen başında Sivas'ın mağlup olduğu haberi gelince yine tuhaf bir şekilde Beşiktaş'ı kısa bir süre paniklerken gördük. Tecrübe ve soğuk kanlılık çok önemli. İlk yarıda Holosko'nun attığı gol fevkalade güzel. Derinlemesine pası iyi takip eden Holosko vuruş zamanlaması ve tekniği ile dört dörtlük bir iş yaptı. İlk yarıda özellikle Yusuf'a ayak uydursalar skor çok farklı olurdu. Bu yarıda da Beşiktaş defansif olarak hatasız oynadı. Hatasız oynadı derken de şunu belirtelim, Ankaraspor az adamla geliyor, fazla mücadele etmiyor adeta tatile çıkmış gibiydiler. İkinci yarı Beşiktaş 'kontratağa döneyim, oyunu kendi sahamda kabul edeyim' dedi. Bu da o ana kadar fazla bir iş yapmak istemeyen ya da yapmayı düşünmeyen Ankaraspor'u oyuna ortak etti. Bir yan topta Ankaraspor'un beraberlik golü gelince herhalde herkes 'yine mi' diye düşünmüştür. Çünkü geriye sadece 30 dakika kalmıştı. Atamasalar son haftalarda yaşanan üzüntüyü tekrar yaşacaklardı. İşte bu çok kritik dakikalarda sahneye İbrahim Toraman çıktı. Belki de onun golü Beşiktaş'ın sezon sonu yaşayacağı şampiyonluğun ilk sinyaliydi. Son dakikalarda Bobo ve Tello'nun golleri de Beşiktaş'ı iyice rahatlattı.

HER HAFTA SİL BAŞTAN
Beşiktaş sonunda lider olmayı başardı. Tabii bunda da Sivas'ın son haftalardaki çöküşüne bir yenisinin eklenmiş olması başrol oynadı. Şu bir gerçek ki, ligimizde fikstür avantajı denen bir şey artık yok. Her hafta her şey sil baştan değişebiliyor. Şu anda lider Beşiktaş. Bu tablo sezon sonu için de büyük avantaj ama daha her şey bitmedi. Beşiktaş'ın ikinci golünde ofsayt itirazları vardı ama karar doğru. İbrahim Toraman geriden gelip vuruyor. Ayrıca Baki Mercimek Holosko olayında da hakem devam kararında haklıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA