Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Arda'ya ceza verilmez

Gaziantep-Galatasaray maçında Arda son dakikada bir sarı kart gördü. Kesinlikle hakem açısından haksız bir karar. Bir futbolcunun oyuncu değişikliğinde nereden çıkacağına hakem karışamaz. Arda klasik yerden oyun sahasını terk etmek isterken hakem Bünyamin Gezen "Farklı yerden çık" diyor. Hakemin böyle bir şey söyleme hakkı yok. Hele hele "Benim dediğimi dinlemiyor" diye bir oyuncuya sarı kart verme hakkı hiç yok. Buna rağmen Arda haksız bir şekilde sarı kart görüyor. Maç bitiyor ve sahaya girip hakemden özür diliyor. Ayağında da terlikleri var. Ve neymiş efendim, 'Arda yönetmeliklere aykırı davranıyor' diye ceza alacakmış. Adama gülerler.

EĞER CEZA VERİLİRSE...
Bir oyuncu üstelik haksız sarı kart görmüş iken, maç bitiminde centilmence hakemden özür dilemek amacıyla sahaya ister terlik, ister yalınayak isterse de mokaseniyle girsin, bu oyuncuya ceza verilemez. Verirlerse ne olur, 10 gün bunlar konuşulur ve basına öyle bir malzeme verirler ki bundan sonra maç bitiminde yeşil zemine bir cm bile girmiş hiç kimseyi cezasız bırakamazsınız. Nasıl bir ülke futboludur ki bu jeneratörler çalışmıyor ama adamın ayağındaki terkliklerle uğraşıyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA