Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe doğru yaptı

eride bıraktığımız maçlara bakıldığında F.Bahçe'nin transferleri çok doğru. Özellikle Dos Santos ve Cristian F.Bahçe'ye katkı sağlayacaklar. Bu katkı ne kadar olur, bunu zaman gösterecek. Özellikle Dos Santos önemli bir çıkış yaparsa hem F.Bahçe'yi Türkiye ve Avrupa'da çok önemli yerlere taşır hem de bir kaç yıl içinde F.Bahçe'ye büyük paralar kazandıracak bir transfer gerçekleştirebilir.
Geçen sezona bakıyoruz. Emre ve Kazım adeta yoklardı. Bu sene ise önemli işler yapıyorlar. Bunun tabii ki iki nedeni var. Emre sezon başı hazırlık kampını iyi geçirdi ve artık futbola farklı gözle bakıyor. Bugün Emre yaşlanmaya yüz tutmuş bir oyuncu konumunda. Gençken G.Saray'da bir yıldızdı. İnter ve Newcastle'a gitmesine rağmen Avrupa'da çok başarılı bir dönem geçirmedi. Ama şimdi Emre uyanmış. Futbolu bıraktıktan sonra çok başarılı olarak hatırlanmak istiyorsa bundan sonraki yıllarında F.Bahçe'ye ve Milli Takım'a önemli katkılar yapmak zorunda olduğunu biliyor.

BİLİCA, ÖNDER VE BEKİR YETMEZ
Gelelim Kazım'a... Yapı olarak istikrarlı bir futbolcu değil, önemli atletik özellikleri ve teknik meziyetleri olmasına rağmen bir bakıyorsunuz okyanusu geçiyor ama derede boğuluveriyor. Geçen sene Aragones onu anlamadı. Ama görünen o ki bu sene Daum, Kazım'a farklı yaklaşıyor.
Lugano transferi sakil görünse de F.Bahçe doğru yaptı. Denebilir ki: "Kulüp kulüp dolaşıp hiçbir kapı bulamayan ve aylardır antrenman yapmayan Lugano F.Bahçe'ye yakışmıyor". Böyle bir yaklaşımı anlayış ve saygıyla karşılasak bile ortada kaçınılmaz bir gerçek var. Bilica, Önder ve Bekir, defansın göbeği için yetmez. Bir stoper gerekli. Lugano ayarında bir yabancının maliyeti, bonservisiyle birlikte milyonlarca dolar tutar. Dolayısıyla kötünün iyisi ve pahalının ucuzu Lugano'nun F.Bahçe'ye tekrardan kazandırılmasını doğru buluyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA