Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bravo Denizli!

Yarattığın takımla gurur duyabilirsin. O kadar iyi oynuyorlar ki bu sene hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek müthiş bir kadro yaratmışsın. Üstelik bu takımı Çeşme'de oturup tatil yaparken planlamışsın. Bazı kargalar Beşiktaş'ın kötü yolda olduğunu söyleyebilirler.
Ama onlara inanma, onlar leş kargalarıdır ve sana yol gösteremezler. Mesela ne iyi ettin de dün gece oyun sitilleri birbirlerine yakın Serdar, Nihat ve Holosko'yla başlayıverdin.
Ondan sonra da bu orta boylu adamlara geriden uzun toplar çıkarttırdın. Ne iyi ettin de sahanın en iyisi Ernst'i oyundan aldın. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak fiyatlandırılmış İsmail'i kutlaman lazım. Şaka bir tarafa Denizli sınıfta kaldı.
Daha sezon başında bu kadar puan kaybı Beşiktaş'ın kendine güvenini alır götürüverir. Zaten stresi kaldıramayan bir oyuncu topluluğu var. Son vuruşlar ve son paslar baskıdan dolayı hep kötü. Ernst ve Fink ne kadar ileriye yakın oynasalar da yaratıcılıkları kısıtlı. Her iki bekinin hücum etkileri çok az. Peki şimdi ne olacak? Diyebilirsiniz ki, "Bu takıma Yusuf ve Tabata da gelecek ve her şey düzelecek."

GAZİANTEP GOLÜ DÜŞÜNSE...
Bu o kadar kolay mı? Bu kadro Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakiplere karşı ne yapacak.
Geçen sene iki kupayla gelmiş olan çok başarılı bir yıldan sonra 'takımı sabota edin' deseler ancak bu kadar edilir. Dört haftada toplam 6 puan kayıp var. Allah Beşiktaş'ın sonunu hayırlara getirsin. Antep biraz golü düşünse biraz panik yapmasalar maçı alıp gidebilirlerdi de.
Hakem Deniz Çoban bazı faul hatalarına rağmen iyi maç yönetti. İkili mücadelelere izin verdi. Ofsayt diye iptal ettiği gol de doğru. Ayrıca kaleci Mahmut'un da hareketi topa olduğundan penaltı değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA