Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Gerilim büyüyor

CSKA Moskova önünde de galibiyet hasretine nokta koyamayan Beşiktaş arka arkaya 6 maçtır kazanamıyor. Beşiktaş'ın ruhu gitmiş, oyuncuların kendine güveni bitmiş ve bu takım Avrupa hayallerini Moskova'da büyük oranda toprağa gömmüş durumda.
Bir-iki çok önemli futbolcusu dışında Beşiktaş'tan fazlası olmayan CSKA'ya yenilmek üzüntümüzü bir kat daha artırıyor. İkinci devrenin ilk 15 dakikası dışında Beşiktaş futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadı. Özellikle ilk yarıda sürekli pas hataları, çıkarken kaptırılan toplarla zor duruma düştüler. Bir de buna Rüştü'nün formsuzluğu eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. Rüştü bence ilk golde önde yakalandı. Dzagoev çok iyi vurdu gibi görünse de Rüştü biraz daha geride olmalıydı. Ayrıca ikinci golde de mutlak hatalı. Tutması gereken topu koltuğunun altından kaçırıp golü yiyiveriyor.
Oysa; ikinci devre başladığında biraz olsun ümitlenmiştik. Beşiktaş neredeyse oyunu kontrol altına aldı, pozisyonlar bulmaya başladı diyorduk ki ikinci gol geliverdi. Şimdi adama sorarlar; sezon başında Türkiye'nin en önemli atak oyuncularına sahip dediğimiz Beşiktaş neden gol atamıyor? Son dakikada gelen gol de olmasa altı maçtır gol atamayan takım durumunda kalacaklardı.

STRES TAKIMI YIKIYOR
Aslında kötü oynayan Beşiktaş oyunun hemen başında Holosko ile beraberlik golünü bulabilirdi. Ama dediğimiz gibi Beşiktaşlı oyuncular psikolojik olarak büyük bir kısırdöngü içindeler. Kazanamayınca, gol kaçırınca strese giriyorlar. Strese girince de bu durum oynadıkları futbola yansıyor.
Rakibe bakıyoruz, çok genç oyunculardan kurulu ama şu muhakkak ki Krasic ve Dzagoev gelecekte önemli yıldızlar olacaklar.
Sonuçta Beşiktaş için acı ve stresli günler devam ediyor ve maalesef artarak devam edecek gibi görünüyor.
Şimdi bakıyoruz; Beşiktaş'ın grupta ilk ikiye girme şansı nerdeyse imkansız. Üçüncü olmaları bile çok zor. Bu stresle bundan sonra ligde ve Avrupa'da nasıl performans gösterecekleri koskoca bir soru işareti.
Böylesine başarılı bir hakemle nerdeyse boş tribünlere oynanan maçı kaybetmek, inanın Beşiktaş için çok üzücü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA