Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Rijkaard tartışılmalıdır

Fenerbahçe G.Saray'ı sürklase etti. Sürklase etti derken yanlış anlaşılmasın. F.Bahçe oynaması gerektiği kadar oynadı, rakibe neredeyse hiç bir gol pozisyonu vermedi ve çok gol kaçırdığı maçı 10 yıldır yaptığı gibi aldı, gitti.
Ligin en çok gol atan takımı G.Saray'ı dün akşam içler acısı gördük. Tek bir pozisyon bulamadılar.
Attıkları gol de aslında pozisyon değil.
Volkan'ın elinden kaçırdığı topu Hakan Balta tamamladı, hepsi bu kadar. Yıllardır süre gelen gelenek dün gece de bozulmadı.
Maça bakıyoruz, G.Saray iki pası yapamıyor.
Orta sahada ne Ayhan, ne Mustafa, top kapamıyorlar, forvete top atamıyorlar. Sahada Arda var mı yok mu belli değil. Biraz oynamaya çalışan Abdul Kader Keita var.
O da savruk, arkadaşlarıyla yardımlaşamıyor.
Daum çok akıllı bir taktikle Keita'yı çizgiye hapsetmiş. Topu aldığında iki oyuncu birden basıyor.

İYİ BİR ANTRENÖR DEĞİL
Maç tam Fener'in istediği gibi başladı. Alex ile gelen gol zaten taktiksel olarak kontra atağa dayalı oynamaya çalışan F.Bahçe'nin işini kolaylaştırdı. Kazım karşılaşma boyu Servet ve Gökhan ile inanılmaz boğuştu.
Ve kim ne derse desin Kazım görevini yapan adamların başında geliyor.
Rijkaard iyi bir antrenör olmadığını dün gece açık bir şekilde gösterdi. Maç boyunca bakıyoruz G.Saray etkili olamıyor, pozisyon bulamıyor. Bırakın pozisyon bulmayı rakip ceza alanına bile giremiyorlar. Ama Rijkaard hiçbir şey yapmadı. Zorunlu değişiklikler dışında ne sistemle, ne de oyuncuların yerleriyle oynayamadı. Ama Daum şiir yazar gibiydi. Alex'i alışı, Kazım'ı alışı zamanlama olarak ders niteliğindeydi.
Sonuçta G.Saray Rijkaard konusunu tekrar gözden geçirmelidir. Koskoca bir balon mu, yoksa G.Saray'ın istediği antrenör mü işte bu soru işareti.
Dün geceki maç hakemler için çok zordu. Üstelik maçın hemen başında oyuncular ısınırken çıkan kavga maçı daha da zorlaştırdı. F.Bahçe'nin attığı ilk gol ofsayt. Carlos ofsaytta ve bacaklarını açıp topun geçmesini sağlıyor. Alex vuruyor ama Roberto Carlos ofsaytta olup, oyuna müdahale etti.
Bünyamin Gezer Servet ve Kazım boğuşmalarında çok önemli pozisyonlarda yanlış kararlar verdi. Keita'ya gösterdiği kırmızı kart ise yüzde yüz doğru. Keita çok net bir şekilde Carlos'a yumruk atıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA