Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Denizli Alzheimer mı?

İlk 11'ler açıklanıyor, Beşiktaş'ın orta sahasına bakıyoruz. Ekrem, Uğur ve Fink. Maça bakıyoruz, Şampiyonlar Ligi maçı, rakibe bakıyoruz Beşiktaş'ın mutlaka yenmesi gereken Wolsfburg. Kafamızı hayretle salllıyoruz ve tekrar Beşiktaş'ın orta sahasına bakıyoruz. Diğer bir deyimle Beşiktaş kazanması gereken bir maçta yaratıcı özellikleri çok az olan ve topu ayaklarına aldıklarında topla kavga eder gibi oynayan bu arkadaşlarla Wolsburg'u yenecek. Tabii ki yenemedi. Maç başında yedeklere bakıyoruz Tello ve Yusuf kenarda oturuyor. Yani Denizli demiş ki benim bu maçta meziyetli oyuncularım kenarda otursun ben nasıl olsa 'balta' diye tabir edilen bu oyuncularla maç kazanırım. Milyonlar harcandı. Beşiktaş'ta Misimoviç ayarında bir futbolcu yok. Wolsfburg herhalde Şampiyonlar Ligi'ndeki en rahat maçını oynamıştır.

SONUÇ DENİZLİ'NİN ESERİ

Ferrari ve Sivok ellerinden geldiği kadar oynasalar da Wolsfburg sahada istediği herşeyi yaptı.
Sağdan geldi, soldan geldi, şut attı, pek kontraya yakalanmadı. Ve güle oynaya evine gitti. Beşiktaş'a bakıyoruz ne bir hücum organizasyonu var, ne de hızlı bir atak. Sadece şut atıyorlar ama atılan şutlar amatör takım seviyesinde. Ciddi anlamda Mustafa Denizli'ye kızıyoruz. Allah aşkına hoca Tello ve Yusuf'la başlamayıp Ekrem, Fink ve Uğur'la başlamanın ne mantığı olabilir. Bunu kime nasıl izah edebilirsin. İşin tuhafı Beşiktaş'ı sabota etmediğine göre bu tercihleri inanarak yaptın. Yav sevgili hoca Alzheimer hastası olsan bile bu tercihleri nasıl yaparsın? Kendin ettin, kendin buldun. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ilerleme şansı artık yok. Belki UEFA Kupası. Ama bu takım İstanbul'da CSKA'yı yenebilir mi işte bunun cevabı çok zor. Sevgili hoca hani siz Wolsburg'u İstanbul'da evire çevire yenecektiniz. Malesef dün gece evrilen de çevrilen de senin yüzünden Beşiktaş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA