Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Daum ve ilişkileri

Fenerbahçe hafta sonunda çok önemli bir derbiyi kaybetti. Hem skor, hem de ortaya konan futbol farkı Fenerbahçe açısından kaygı vericiydi. Üstelik maça baktığımızda oyuncuların ruhsuzluğu ve özellikle başta Emre ve Kazım'ın sinirliliği çok düşündürücü oldu. Maç bitti, dedikodular bitmedi. Kimilerine göre Daum'un futbolcularla ilişkisi sağlıklı gitmiyor, milli maçtan dönen Güiza'nın ilk 11'de başlamayacağını anladığında kampı terk etmesi ya da Semih'in oynamamasından dolayı huzursuz olan Alex'in Daum aleyhine kulis faaliyetleri yürütmesi dedikodular arasında. Bir de bunlara ailevi nedenlerle Brezilya'ya dönmek istediğini defalarca dile getirmiş Roberto Carlos da eklenince "Fenerbahçe'de neler oluyor" diye düşünmemek elde değil. Şayet bu dedikodular doğruysa Fenerbahçe'yi önümüzdeki aylarda büyük problemler bekliyor demektir.
Bu sene Aziz Yıldırım için çok önemli. Çünkü arka arkaya üç yıl şampiyon olacaklarının sözünü verdi, ilave olarak da milyonlarca Euro'luk önemli transferler yaptı. Okyanusu geçerken derede boğulmak Aziz Yıldırım'ın başkanlık anlamında sonunu getirebilir. Daum'u yıllardır tanırım insan ilişkileri fevkalade iyidir. Alçak gönüllüdür, sevimlidir ve kompleksleri yoktur. Gerektiğinde de özür dilemesini bilir. Bütün bunlara rağmen bazı oyuncuların Daum aleyhine faaliyet gösterdikleri söylentileri doğruysa Başkan Aziz Yıldırım'ın duruma el koyması lazım. Aksi halde takım içi karışıklık şampiyonluğa etki eder. Bu da Yıldırım'ın koltuğunu ciddi anlamda sallamaya başlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA