Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Utanın!

Sözüm ona milyonlarca Euro'luk futbolcularsınız. F.Bahçe gibi çok büyük bir kulüpte oynuyorsunuz. Ve de her yıl hiç kazanmadığınız ya da kazanamayacağınız paralar alıyorsunuz. Ama sorumluluk yönünden sıfırsınız.
Bazınız barlarda sabahlayıp kaza geçirir, bir diğeriniz sakat olmasına rağmen dinleneceğine gece alemlerine akar, sonra da bileklerini keser. Sahada olanlarınız ise veteranlar arasındaki yazlık turnuvalardaki ciddiyette oynarlar.
Yediğiniz ilk gole bir bakın. Halı sahada bile ceza alanı içinde pozisyon alma ve adam paylaşma daha iyidir.
Yediğiniz ikinci gole bakın. Gökhan ve Bilica bir adamla baş edemiyorsunuz. Hamle şekliniz ve zamanlamanız yanlış.
Siz nasıl futbolcularsınız? Parayı alırken, pazarlık yaparken tam profesyonel olup puan mücadelelerinde yaşlı dedeler gibi oynamak ancak büyük bir utançtır. Koskoca Fenerbahçeli futbolcular 2-0'dan sonra mücadeleyi akıl ettiler.
Faul yapmaktan aciz, mücadele etmekten yoksun bu sorumsuzlar mangası Fenerbahçe'yi bu kafayla felakete götürecektir. Aslında kaliteleri ve teknik kapasiteleri ortaya koydukları performansın 10 kat üzerinde. Ama onların ruhları yok. Fenerbahçe'de oynamanın değerini daha anlamamışlar.


ABİTOĞLU PANİK HALİNDE
İlk devre Fenerbahçe sadece savundu. Ne hücumda çoğalabildi, ne de Alex'in kafası dışında pozisyon bulabildi. Andre Santos ve Mehmet Topuz sahada yoklar. Vederson ve Gökhan çok hata yaptılar.
Fenerbahçe ikinci yarıda ilk devrede yaptıklarını da yapamadı. Komik ve hatalı goller yedi. Lig yarışında böylesine kolay goller yerseniz ve fazla pozisyon üretemezsiniz kazanmanız ancak mucize olur. İşin daha da kötüsü içeride ve dışarıda mütevazı takımlara kaybetmek, bazen şampiyonluğu kaybetmek anlamına da gelebilir.
Eskişehir'i kutlamak lazım. Eksiktiler ama iyi mücadele edip, hak ettikleri bir galibiyet aldılar.
Gelelim hakeme... Mustafa Kamil Abitoğlu hakemliği bilmiyor ve sahada sürekli panik halde. Elleri, kolları bir martı gibi sürekli oynuyor. Bilica'yı çektiler görmüyor, Bilica'yı ittiler görmüyor. Aynı Bilica ve Lugano bu kez de rakiplerini itiyorlar, onları da görmüyor. 6 kişi arasındaki adama sarı kart gösteriyor. Sonra da 'ben hakemim' diye ortalarda dolaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA