Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kocaman hata!

Aykut Kocaman, Kayseri'ye giderken çok önemli bir noktayı hiç düşünmemiş. Defansın göbeğinde Lugano ve Yobo oynayacak. Peki, ya maçın başında bir sakatlık ya da kırmızı kart olur ise onların yerine kimi oynatacaksın Allah aşkına? Selçuk'tan stoper olur mu? Tabii ki olur dersen işte dün geceki gibi olur. Yobo sakatlanır, mecburiyetten Selçuk'u stopere alırsın sonra da arka arkaya iki gol yiyiverirsin. Bu iki golde de Selçuk hatalı mı? Tamamıyla olmasa bile belli oranda katkısı var.
Maçta Fenerbahçe'nin neredeyse tek pozisyonu yok. Futbolcular birbirlerinden kopuk oynuyorlar. Niang ileride çaresiz, ne arkadaşlarından destek alabiliyor ne de kanatlardan istediği topları. Orta saha, biraz kalabalık Kayserispor orta sahasıyla mücadele edince oyundan düşüveriyor. Hücum organizasyonlarına katılamıyor. Bekler hücuma çıkamıyorlar ve Fenerbahçe Kayserispor karşısında sürklase oluyor.
Fenerbahçe'nin kadrosu öyle kötü futbol oynayacak bir kadro değil.
Oyunculara tek tek bakıyoruz; önemli kaliteleri var ama Aykut Kocaman maalesef takımı hala organize edememiş. Bir de yukarıda belirttiğimiz gibi Kayserispor'u hafife almış olacak ki; yedekte bir stoper bulundurmaksızın takımı getirmiş.

EMRE KIRMIZI GÖRMELİYDİ!
Bu yenilgiler yarışta ciddi hasarlar bırakır. Bu puanları sonra çok ararlar. Federasyon, 6+2+2 gibi sözüm ona kulüpleri rahatlatacak bir karar almıştı. Ama Aykut Kocaman, bu rahatlığı Fenerbahçe'nin lehine kullanamamış. Üç; Özer ile 4 forvet yedekte beklerken defansif anlamda eksik bir kadro ile Kayseri'ye gitmek mantıklı ve akıllı bir iş midir?
Kayserispor'u çok beğendim geçen yıldan daha iyiler. Özellikle yabancı oyuncuları çok etkili.
Hakem Kuddisi Müftüoğlu genelde başarılı bir maç yönetti. Faul tespitleri yerindeydi. Ama oyunun son dakikalarında yerde yatan Kayserisporlu'nun vücuduna şutu çekerek topu çarptıran Emre'ye sarı değil, kırmızı kart vermeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA