Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Aydınus'u anlamıyorum

Kim ne derse desin hakem Fırat Aydınus, Pazar günü Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı karşılaşmada Bursasporlu Volkan Şen'i hatalı bir kararla oyundan attı. Hakem penaltı verir, tartışılabilir. Kimine göre penaltıdır, kimine göre değildir. Bir oyuncu rakibinin ayağına basar; hakem sarı mı versin, yoksa kırmızı mı? Bu da tartışabilir.
Eğer Fırat Aydınus verdiği kararı protesto etmek için değil; "Doğrudur hocam" diyerek onaylayan oyuncunun jestine kart veriyorsa, 'Bu işte ciddi bir problem var' demektir.

VOLKAN ŞEN'E VAR, GUTİ'YE YOK!
Mesela bu kartı veren Fırat Aydınus'un aynı maçta topu şiddetle yere vurup reaksiyon gösteren Beşiktaşlı Guti'ye sarı kart vermemesini masumane bir hata olarak karşılamak asla mümkün olamaz.
Dünyanın en büyük liglerinde yanlış penaltılar, ofsayt goller görebilirsiniz. Ama Volkan Şen'in kırmızı kart görmesine ve buna karşılık Guti'nin cezasız kalması çelişkisine pek rastlayamazsınız. Ve işin tuhafı Türk hakemliğini yönetenlerden maalesef 'tık' yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA