Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGELSİZ EKONOMİ CEMALETTİN GÜRSOY

Golfte şampiyon "bizim" Mehmet...

Silivri Klasis Golf Kulüp'te başlayan 1. Türkiye Uluslararası Engelliler Açık Golf Şampiyonası sona erdi.
Türkiye Golf Federasyonu, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve Avrupa Engelliler Golf Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği şampiyonada, 11 farklı Avrupa ülkesinden 33 golfçünün mücadelesi engellerin nasıl aşıldığını gösterdi.
Handikaplara göre dört kategoride (A, B, C, D) oynanan şampiyonada A kategorisinde İngiliz Mick Horsley birinci, İsveçli Kim Holm ikinci, Hollandalı Hans Van Elven üçüncü oldu. B kategorisinde Güney Afrikalı Chris Wood birinci, Alman Marie Luise Deubl ikinci olurken, Güney Afrika'dan Eugene Vorster de üçüncü oldu.
D kategorisinde ise Türk milli takımından Mehmet Kazan birinci oldu. Hollandalı Dennis Van Der Zeijde ikinciliği, İtalyan Alberto Terren üçüncülüğü aldılar. Dereceye giren sporculara ödüllerini Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak verdi.
Biz de "Sporda Engel Yok" parolasıyla bu şampiyonayı ülkemize getiren Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na, ve şampiyonada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA