Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEDA DİKER

Cinsel enerji

İstanbul sokaklarından bir Tantra uzmanı daha geçiyor. Hani şu, cinsellik yoluyla Tanrı katına çıkabilmek ya da cennete erişmek için uygulanan yöntemlerden bahsediyorum.
Aslında Tantra bir yaşam biçimi... Sadece cinsellikle sınırlandırılamaz.
Ben de 'İlişkileri Aşka Programlamak' adlı workshoplarımda Tantra dansı ve bu dansın kadın bedenine getirdiği şifayı anlattığım için, fırsatı kaçırmadım ve hemen soluğu orada aldım.
Eğitim grubuna eşleriyle el ele tutuşarak gelen erkekleri görünce çok gururlandım. Artık Türk halkı da oldukça büyük bir açılım içinde. Her kesimden çiftler, aynı odada yan yana oturarak ucu cinselliğe dayanan pek çok bilgiyi utanıp sıkılmadan dinleyebiliyormuş. Yine de herkes aynı rahatlıkta değildi.
Cinsellik hâlâ bizim için evlendikten sonra bile tabu olarak kalıyor.
Ne kadar da yazık....
Halbuki cinsel enerji, kadının tüm hormonlarını aktif ve sağlıklı tutmaya yarar. Aynı şey erkekler için de geçerlidir. Ve sıkı durun... Şu ünlü çekim yasası var ya... İşte onu harekete geçirebilmek için bile cinsel enerjiye ihtiyacınız vardır. Aslında o yaşam enerjinizin ta kendisidir.
Bireysel seansa sıra geldiğinde, eğitmenim dikkatle bana ne istediğimi sordu. Vücudumdaki blokajları nasıl çözebileceğimi sordum. Bunu kendisi yapabileceğini söyledi. Büyük bir titizlikle eline doktor eldivenleri geçirdi. Ve benden bazı lenf yollarının geçtiği noktalara dokunma izni istedi. Koltuğa hafifçe uzanarak ona izin verdim.

YAŞAM ENERJİNİZ TIKANIRSA, İLİŞKİLERİNİZ BOZULUR
Omuzlarımda, ayak bileklerimde, omurgamın tam yan tarafında belirli noktalara bastırdı. Nasıl onları bulduğunu bilmiyorum. Ama parmağını, sanki o noktaları eliyle koymuşçasına rahat bularak bastırdı. Canım bazı noktalarda acıyordu.
Aynı anda benden nefes almamı istedi. Ve nefes alırken bazı yerlerde öksürme ihtiyacı hissettim.
Derin nefer aldıkça tuhaf bir şekilde acı azalıyor ve rahatsızlık büyülü bir şekilde kayboluyordu.
Sonra böbreğimin üzerine parmağını bastırdı.
Bir anda kurulmuş bir bebek gibi ağlamaya başladım. İşte bunu beklemiyordum. Sanki bir Tantra seansı daha yumuşak olmalıydı. Oysa içimi çeke çeke ağlıyordum. Alex açıkladı: "Bu noktada annen var. Onun duygularını baskılaması, senin yaşam enerjini tıkamış. Açılması lazım."
Çok şaşırmıştım. Derin nefes aldırmaya devam etti. Acı hafifleyerek yok oldu. O kadar rahatlamıştım ki anlatamam.
Eğer yaşam enerjiniz bir şekilde tıkanmış ve vücudunuzun etrafında dönmüyorsa, içinizde öfke biriktirirsiniz. İlişkileriniz bozulur. Çekim yasasını harekete geçirmekte zorlanırsınız. Ama en önemlisi, cinsellikte haz almanız zorlaşır. Bu enerjinin serbest bir şekilde dönmesi lazım.
Bizler ise günümüzde bu kadim öğretiyi öylesine unuttuk ki, cinselliğin sadece bedenlerin birleşmesinden ibaret olduğunu sanıyoruz. Kısa vadeli boşalma ve orgazmları keyifli buluyoruz.

ALDATMA HİÇ OLMAYACAKTI
Halbuki Tantra inanışına göre, bir erkekle kadın cinsel ilişkiye girer de erkek boşalırsa, kadın, erkeğin bilinçaltındaki tüm korkuları, öfkeleri, olumsuz duyguları yüklenir. Ve kadın bu negatif enerjileri vajinasının içinde belirli bölgelerde, hatta şu meşhur G noktasında biriktirir.
Eğer kadının G noktası bu kadar yüklenmemiş olsaydı, kadın haz aldığı zaman suya benzer müthiş bir sıvı üretecek ve bu sıvı onun rahmini yıkayarak hem ona hem de partnerine hijyen sağlayacaktı. Ama bunu her kadın her istediğinde doğru şekilde uygulama yaparsa üretebilir. Eşini yönlendirebilir.
Eğer erkek boşalmayı engelleyerek haz alabilseydi, ki bunun tekniği var, hem yaşlanmasını çok yavaşlatacak hem de kadınının pozitif kalmasını sağlayacaktı.
Ve sıkı durun... Eğer insanlık bu tarz birleşmeleri unutmasaydı, belki de aldatmalar hiç olmayacaktı. Çünkü erkek bilinçaltı, bir kadını dölleyerek birleştiğinde, içgüdülerine göre artık başka kadına bakmaya başlıyor. Bu doğanın kanunu. Çünkü üreyecek. Ve her döllediğinden yeni nesiller türetecek. Erkek bunu yaptığı zaman da hiçbir kadında derinleşemiyor. Oysa boşalmadan haz alma tekniğini öğrenmiş erkekler, tek bir kadınla derinleşebilmeyi öğreniyor.
Sonuç mu? Karşılıklı çok yüksek bir orgazm.
Ne kadar derinleşebilirlerse, o kadar hazzı yükseltebiliyorlar.
Denemek ve bu işin sırrını öğrenmek isteyenler, eşlerinin elinden tutup Tantra eğitiminin yolunu tutabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA