Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Bu kış montunuz nasıl olsun?

Her tarz için farklı bir mont var. Peki bu kış hangi tarzlar için hangi montlar moda?

'Eskilere devam' veya 'yeni sezon, yeni alışveriş' diyenler için, mağazalarda neler var, hangi palto, mont ve kabanla doğru bir seçim yaparsınız, kısa bir araştırma yaptım.

OFİS BEYLERİNE: Ceketle ve takımla da giyilebileceğinden, dizin üstünde biten, beli kuşaklı kabanlar en uygunudur. Oldukça moda olan ve asla eskimeyecek bu klasik kabanlara dolaplarda yer açın. Vakko, H&M, Sarar, Burberry, Dockers, Stefanel, Pierre Cardin, Marks& Spencer'da bulabilirsiniz.

SPORTİF DELİKANLILARA: Puf montlar için havaların biraz daha soğumasını bekleyeceksiniz. İçindeki dolgusu daha ince olan, belde biten fermuarlı montlar ise illa ki bir jean gerektirmiyor ve artık kumaş pantolonlarla da giyiliyor. Elinizi korkak alıştırmayın. Montlarla birlikte kravat bile takabilirsiniz. CK Jeans, H&M, Diesel, Tommy Hilfiger, YKM, U.S Polo ve DKNY Jeans'te bu kısa, spor montlardan bulabilirsiniz.

COOL VE ASİLERE:
İki sezondur 'deri mont' diye bağırıyorum farkındayım, ama evet, bu sezon da çok moda. Deri ceketler, motorcu 'biker'dan havacı modele geçiş yaptı. Yakaları yünlü olan, havacı 'aviator ve bomber' ceketleri almadan olmayacak gibi. Jeanlerle de, tam 12'den vurabilirsiniz. İGS, Desa, Sabri Özel, Wrangler, Que, Matraş, Fabrika, Beymen ve Tween'e bir bakın derim.

MODA TAKİPÇİLERİNE: Bu sezon bir subay paltosu ya da asker yeşili, apoletli bir kaban alın. Ya da yakaları kadife, kruvaze, siyah bir palto edinin. Deri detaylı, metal düğmeli, apoletli ve fermuarlı dış giyim, garanti çözüm olacaktır. Blender, V2K, Harvey Nichols, Guess, H&M, Zara, Mango HE, Topshop veya Brandroom'a uğramalısınız.

PRATİK BEYLERE: Her okazyona, her yaşa giden bir mont modeli bu. Dört cepli, ne uzun ne kısa sayılan bu kabanlarla, tüm kış geçer. İster jeanle, ister ekoseli pantolonlarınızla kombinleyin. Bu montlar için Beymen Club, W Collection, Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss, Façonnable, Network ve Ramsey'e uğrayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA