Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HOP KÜLTÜR SAMİ TOSUN

Komplolar kimin işi?

Çok açık konuşayım, bu memleket artık komplolar yüzünden çekilmez bir yer haline geldi. Bu kadar da komplolu bir ortam olmaz ki! Elbette siyasi meseleleri kastetmiyorum kıymetli okur, o tür meseleler İzzet Yıldızhan'a yapılan komplonun yanında nedir ki? Hem tek bir komplo değil, bir 'komplolar serisi'yle karşı karşıya Sayın Yıldızhan. Bu kez, Ankara'daki otelde yaşanan o meşum geceden sonra kendisinden şikayetçi olan hanımları tehdit yoluyla şikayetlerinden vazgeçirmeye çalıştığı için soruşturmaya uğradı. Tabii hemen bir açıklama yaptı: Kendisine her daim komplo kuruluyormuş... Sayın Yıldızhan'ın bu bitmeyen çilesi nedir, sorarım size kıymetli okur! Önce bir kısım hanım, bir otelde kendilerine türlü türlü cinsel şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi oldular, sonra şikayetlerini geri aldılar, yetmedi, bunun tehditle gerçekleştiği yönünde yeni bir iddia ortaya atıldı. Şikayette 'geri çekme yöntemi' diye bir şey duymadık mı sanılıyor, ne oluyor? Sonra vatandaş olarak beklentimiz, kimse artık bu komploları kuran, komplocuların açığa çıkarılmasıdır. Ne bileyim, uluslararası bir güç mü var perde arkasında, Wikileaks konuya dahil olur mu, kim ne yapmaya çalışıyor, lütfen aydınlatılsın. Sayın Yıldızhan adeta bir tuğladır zira. Ve onu yıpratıp bu memleketin duvarından çektiğiniz takdirde, tüm bir duvar çökecektir. Aymazlık yapılmasın, uyanık olunsun!.. Hayır efendim, konu o değil, gül gibi adam çok yıprandı bu olaylardan tabii. Kolay değil, bir otelde kalıyorsunuz, 'durup duruken' odanıza bazı hanımlar geliyor, sonra bir şekilde bir rezalet çıkıyor, bu hanımlar sizden şikayetçi oluyor... Hem de sizin hiç kabahatiniz yokken! İnsanın bir daha otele gidesi gelmez, internetten karavan fiyatlarına bakmaya başlar. Nitekim ben haberi okur okumaz öyle yaptım. Neme lazım, tanımadığım birileri bana da komplo yapmaya kalkar, sıkıntı yaşarım... Ama sayın Yıldızhan öyle mi? Bir çeşit 'Braveheart' (cesur yürek) o! Otel fobisi geliştireceğine, otel hobisi zuhur etmiş, yakında İzmir'de 21 katlı otel açıyormuş! Vallahi bakın. "Aklımda otel kurmak yoktu. Şu anda açıklamayacağım ruhani bir mesaj sonrası, İzmir'de yatırıma karar verdim," diyor. Evet, yanlış duymadınız, sayın Yıldızhan 'şu anda açıklayamayacağı' ruhani mesajlar da alabilen bir değerimiz. Sanki bu değerlerden çok yetişiyor da, bir de utanmazca komplolara kurban veriyoruz onları...

TELLAKLIK BİLE YAPABİLİRDİ
Sahi, ruhani güçlerden, "Otel kur ya kulum!" gibi acayip bir mesaj almak, dünyada kaç kişiye nasip olur dersiniz? Evet, 'ruhani mesaj' pek de ruhani olmayan bir konuda gelmiş ama neticede ruhani, ruhanidir. O 'ruhani mesaj', "Hamam işlet ya kulum!" dese, Sayın Yıldızhan kuşkusuz Cağaloğlu Hamamı'nı devralırdı. Maneviyatı bu kadar güçlüdür. Hatta bizzat tellaklık bile yapabilirdi. Gerçi, şahsen ben yarı çıplak bir Sayın Yıldızhan'ın bulunduğu herhangi bir ortama girmeyi tercih etmem ama nihayetinde Cağaloğlu turistik bir bölge, kendisini tanımayanlar girer tabii öyle ortamlara... Neyse efendim, işte Acun Ilıcalı'nın bittiği yer burasıdır. Sen bir Mustafa Topaloğlu'nu, bir Doğuş'u ta Orta Amerika'ya Survivor'a götür, sayın Yıldızhan'a teklifte bulunma! Bir kere ekvatora yakın bölgede, gökkubbe öyle daha da genişlemişken, ne mesajlar alırdı sayın Yıldızhan, Allah bilir. Sonra, o kadar komplodan 'survive' etmiş, otel komplosuna meydan okur gibi 21 katlı otel kurmaya kalkmış bir kimsenin o adada olması gerekirdi. Ve en önemlisi, Sayın Yıldızhan'ın oteldeki ekürisi, Survivor tarihinin en ateşli Sayın Nihat Doğan'dı! Atalarımız boşuna "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim," dememiş. Neyse, kime laf anlatıyorum ki ben?! Sen tut, 'Türkiye'nin yeteneği' diye bir köpeğe 250 bin lira ver... Sonra... Konuşturmayın şimdi beni... Vah Kafkas Kartalları vah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA