Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ BAYDAR

DVD ekranı

A SeparatIon / Bir Ayrılık
(TIglon)
Film: ***** Ekstralar: ** IMDB notu: 8.6
Son Oscar töreninde eğer tek bir doğru tercih varsa, o da buydu. Azhar Ferhadi, bu beşinci filminde ustalık dönemine girmiş. Kızına iyi bir gelecek kurmak için Batı'ya göçe karar veren Simin ile Alzheimer hastası babasına bakmak için İran'da kalmaya kararlı Nadir'in ayrılma öyküsü, giderek, muhteşem bir İran alegorisine dönüşüyor.

The Ages of Love Her Yerde Aşk
(D Home)
Film: *** Ekstralar: Yok IMDB notu: 5.9
İtalyan usulü ne evlilik ne de boşanma. Ana tema, 'ikinci kadın'. Özgün adı 'aşk kullanım kılavuzu' olan filmlerin bu üçüncüsünde, yönetmen-senarist Giovanni Veronese, aşkın muhtelif safhalarını farklı ve paralel alt öyküler üzerinden anlatmaya devam ediyor. Bu kez de üç parçalı bir aşk çeşitlemesi var.

Moneybal Kazanma Sanatı
(TIglon)
Film: ***Ekstralar: ** IMDB notu: 7.7
Amerikan spor filmlerinde hep bu olur: Gariban, zayıf, çaresiz bir takım ve onun çalıştırıcısı, bolca alay edildiği halde azimle taşları deler, kahraman olur, film biter. Bu filmde durum biraz farklı ve belgesel tadında. Oakland beyzbol takımının çulsuz coach'u Billy Beane rolünde Brad Pitt, kariyerine sınıf atlatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA