Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Sağlam "Yarın seyircisiz oynayalım" deseydi...

Bursaspor 5x3, yani 5 haftada 15 puan yaptı. Geçen yılın ikinci yarısından beri zirvedeler. Özgüvenleri de var. Bir tane işi çok iyi yapıyorlar; o da geçen sene Belediye maçını kaybetmelerine rağmen hemen toparlanmaları. Bu sezon da hafta içinde Valencia maçındaki hezimete, büyük hayal kırıklığına rağmen o maçı da çabuk unuttular. Bu tablo takımın teknik direktörle olan birlikteliğini de açıkça ortaya koyuyor.
Gaziantep maçında yaşanan olaylar çok üzücü. Hakem, bildiğim kadarıyla kuralı uyguladı. Acaba fazla mı duygusalım bilmiyorum ama şu soru aklıma geldi: Ertuğrul Hoca acaba Gaziantepspor yönetimine "Bir gün sonra o dakikadan itibaren seyircisiz oynayalım" teklifinde bulunsa mıydı? Eğer böyle bir öneride bulundularsa tabii ki benim söylediklerim geçerli değil.
Geçen yılki Diyarbakır olaylarında da hakem haklıydı ama tüm bunların Bursaspor'un başarısını ve imajını futbolseverlerin gözünde düşürmemesini diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA