Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fener de 4'te 4 yapmalı

Farklı Kasımpaşa galibiyeti Fenerbahçe'ye yetmez. Şampiyonluk yarışında olmak istiyorsa sarı-lacivertli ekibin de Galatasaray gibi üst üste galibiyetler alması gerek

Fenerbahçe, Galatasaray gibi dörtte dört yapmak zorunda. Buna da mutlak ihtiyacı var. Çünkü puan olarak gerideler. Önünde oynayacağı iki maç kazanabileceği maçlar bir de. Kasımpaşa galibiyeti yetmez. Uzun vadede bu işin içinde olmak, şampiyonluk yarışında olmak istiyorsa Galatasaray gibi üçte üç, dörtte dört falan yapmalı; ki Aykut Kocaman ve takımın özgüveni gelsin. Kasımpaşa maçında verilen 6 pozisyon ve 9 kornerden ders çıkarmıştır Aykut Kocaman. Zaten devre arası savunmadan iki oyuncu çıkararak önlemini almıştı. Yine de takım savunmasında mevcut kadrodan dolayı problemler olacak gözüküyor.

ALEX SİSTEMİ ARIZAYA UĞRATIYOR
Öndeki üç oyuncu (Dia, Alex, Niang) çok etkili oynadı. Ama Alex ile Dia sistemi arızaya uğratıyorlar. Mehmet Topuz ve Selçuk da yorgun olunca Kasımpaşa takımı çok rahat geçti orta sahayı. Top rakibe geçince Dia çok kenarda kalıyor. Niang, Alex dönen oyuncular olmadıkları için rakip rahat rahat gelebiliyor. Bunun önüne mutlaka geçilmeli.
Üç Büyükler içinde omurgayı düşünecek olursak Galatasaray ve Beşiktaş'ın stoperleri de, ön orta saha oyuncuları da (Ernst, Ayhan), en uç oyuncuları da (Bobo, Baros) çok iyi oynadılar. Fenerbahçe'de bu omurgadan orta sahadaki Emre ve ilerideki Niang çok iyi oynarken stoperleri çok kötü oynadı. Bu eksiklik de zaten kalesinde pozisyonlar getirdi. Üç Büyükler'in santrforları sekiz golle haftaya damga vurdular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA