Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Mucize değil, Şenol Güneş!

Her takımda sorun yaşamış bir Engin, G.Ünal'ın karşılığında üzerine para verilerek Fenerbahçe'den gönderilen Burak, Broos'un 18 kişilik kadroya almadığı Alanzinho ve sürekli 'yetersiz' denilen Umut... Bu futbolculardan bir takım yaratmak sizce mucize mi?
Mucize değil. Olması gerekendi. Sorunun içinde cevap da var aslında. Sorunun için de Şenol Güneş de yer almalıydı. Bir teknik direktörün, hem oyuncuya hem de oyuna olan etkisinin ne kadar fazla olabileceğini gösteriyor kendisi herkese. Trabzonspor da gün geçtikçe futbolunu geliştirerek, şampiyonluk için daha iddialı bir konuma geliyor. İlk yarının son 3 maçını Buca ve Karabük'le içerde, İstanbul BŞB ile Olimpiyat'ta yine kendi seyircisi önünde oynayacak. İkinci yarının ilk haftasında da Ankaragücü maçı yine Avni Aker'de... Bu 4 maçtan çıkarılacak 12 puan ve belki transfer döneminde eksik yerlere küçük takviyelerle şampiyonluk yarışının hep içinde olacaklardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA