Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Türk Telekom Arena'ya taraftar yine gidecektir

Galatasaray camiası ve taraftarı bir umut arıyor. Alınan sonuçlar ışığında, sizce taraftarı yeniden takıma inandıracak hamleler neler olmalı?
Birçok yerde "Galatasaray, Türk Telekom Arena'ya bu takımı mı götürecek?" şeklinde eleştiriler okuyor, dinliyorum. Ancak Galatasaray bundan önce 14 yıl şampiyon olmadığında büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmediği gibi, bu sene şampiyon olmayınca yine büyüklüğünden bir şey eksilmeyecek. Taraftar da, takım kaçıncı olursa olsun, o stada gider maçları izler. Aslında ligden koptu ama, Galatasaray için Beşiktaş mağlubiyeti bir şans olabilir. Çünkü gelecek yıllar için önlerinde 6-7 aylık çok iyi bir çalışma zamanı var. Bu dönemde, gelecek görülmeyen ve yüksek maliyeti bulunan bazı yabancılarla yollar ayrılabilir. Devre arasında transfer de yapmamalı bence Galatasaray. Çünkü yine aceleye gelip hata yapma riski ortaya çıkabilir.
Burada Sayın Başkan Adnan Polat ve yönetimine büyük görev düşüyor. Haziran'ın transferi için şimdiden çalışmalara başlamaları lazım. Üstelik çok ciddi transferler yapması lazım Galatasaray'ın. Gerekirse teknik direktör planlaması da şimdiden yapılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA