Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Galatasaray teste girdi

Hagi, bu hafta önemli mesajlar vererek, gelecek sezon için oyuncularını teste tabi tutmaya başladı

* Galatasaray, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yeniden zirve hesabı yapmalı mı, yoksa daha önce de söylediğiniz gibi gelecek yılın hazırlığına devam mı etmeli?
Şimdi tabii ki herkes gözünü zirveye dikmeli. Ama bizlerden önce, Galatasaray teknik direktörü, futbolcuları ve yönetimi de biliyor ki "Bu sene işimiz zor." Bu yüzden geçtiğimiz hafta önemli mesajlar verdi Hagi...
Bir; Elano'yu gözden çıkardılar. Verim alamadıkları için ve uzun vadede faydalanamayacağı için.
İki; Sabri'yi tekrar eski mevkiine koydu. G.Zan'ı gördü. S.Özkan'ı az da olsa gördü. Hatta H.Balta'yı da orta üçlünün solunda gördü.
Burada oyuncular, teste tabi tutulmaya başladılar. Bu aslında bu sezonu gözden çıkardığını gösteriyor haklı olarak, oyuncuları görme açısından. Ama bu demek değildir ki kazanmak istemiyor. Bu dönemde de "Toplayabildiğim kadar puan toplayayım" diyor. Büyük takımların en büyük tehlikesi, şampiyonluk yarışından koptuklarında, iniş-çıkışlar gösterirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA