Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fenerbahçe farkı 6 puan olarak görmek zorunda

Fenerbahçe, yine bir Anadolu deplasmanında mağlup olarak Trabzon'un 9 puan gerisine düştü. İkinci yarıda 7 tane Anadolu deplasmanı olan sarı-lacivertlilerin, sezonu zirvede bitirme ihtimalini nasıl görüyorsunuz?
İlk yarıda, İstanbul dışındaki 6 deplasmandan, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet aldı Fenerbahçe. Tabii böyle geçmişe dönük istatistiklerle pek uğraşmamak lazım. Ve Fenerbahçe hesabını "Herkesin 18 maçı var. Benim 17 maçım var. Trabzon'la içeride oynayacağım maçta mutlak üç puan" şeklinde yapıp, 6 puan fark görmesi lazım. Buna da mecbur. Trabzon'u zaten yenemezse ikinci yarının ikinci haftasında psikolojisi de bozulacaktır, güveni de gidecektir ve kopacaktır. Tabii transfer yaparlar mı bilmiyorum. Ama iki oyuncuya ihtiyacı var gibi gözüküyor. Eğer Santos kazanılmazsa bir sol bek ve bir orta saha oyuncusu.
Guti'nin gördüğü kırmızı karttan yola çıkarak, yabancıların sorumsuz tavırlarını neye bağlıyorsunuz? Buna Lugano, Quaresma, gönderilen Elano gibi isimler de ekleyebiliriz...
Bizim kulüp yöneticilerimiz, özellikle büyük kulüplerimizin, ne kadar değerli olduklarını bence bilmeliler. Bu oyuncular için bu kulüplerin şans olduğu yönünden bakarlarsa sorun çözülür. Ancak onlar hep tersine bakmayı tercih ediyorlar ve bu oyuncuların, kulüpler için şans olduğunu zannediyorlar. Bence en büyük sorun bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA