Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

En geniş kadro ama 14 puan büyük fark

Kalede Rüştü, sağ bek Ekrem, stoperler Sivok-Zapo, sol bek İbrahim Üzülmez, önlerinde Ernst, Necip, Guti üçlüsü, forvette de Holosko, Bobo, Nihat. Bu ilk 11, İbrahim Üzülmez dışında İstanbul'da kalan oyunculardan kurulu. Antalya'da olan İbrahim Üzülmez de kulübedeydi. "Şu kadro şampiyonluğa oynar mı" derseniz "İhtimali yüksek" deriz. Fakat başka bir 11'le çıktı. Beşiktaş, Gaziantep maçına.
Bu da gösteriyor ki, bana göre Türkiye'nin en geniş ve kaliteli kadrosu bu.

ÖNÜNDE 4 TAKIM VAR
Ama ligde zirvenin 14 puan gerisinde. Artı Bursa'yla 9, Fenerbahçe'yle 5, Kayseri'yle 4 puan fark var. Düşündürücü olan takım kadrosunun genişliğine rağmen bu kadar geride kalmak. Yetişmek, belki yarışta sadece bir takım olsa mümkün olabilir. Ama önünde 4 takım olduğu için iyi bir hayli zor. Gerçekten çok fazla sakatlıklarla uğraştıkları için ben ilk yarıyı 28 puanla kapatan Beşiktaş'ın, ikinci yarıda en az 35-36'ları bulacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA