YAVUZ DONAT YAVUZ DONAT

81 il, 81 ünlü, 81 yemek

Kitap "Ağustos-2009'da" çıktı. "Elips Kitap" yayını olarak.
"Adana sayfasını" açıyorsunuz, karşınızda Ferdi Tayfur.
"Adana Kebabı'nı" tarif ediyor.
"Ağrı sayfasını" çeviriyorsunuz:
Ebru Yaşar... Selekli Saç Kavurma.

***

Gaziantepli Yağmur Atacan ne de güzel "Ali Nazik" tarifi yaparmış.
Ya ünlü sinema yönetmeni, Çanakkaleli Metin Erksan'ın "Ispanaklı Börek" tarifine ne demeli.
***

Kitabı hazırlayan Bilge Ekinci bizden de bir "Niğde yemeği" istedi.
"Oğma Çorbası'nı" anlattık.
***

Bugün "siyasete bir gün mola" verelim.
Yemekleri beğendiyseniz "afiyet olsun" diyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
BİZE ULAŞIN