Kitap "Ağustos-2009'da" çıktı. "Elips Kitap" yayını olarak.
"Adana sayfasını" açıyorsunuz, karşınızda Ferdi Tayfur.
"Adana Kebabı'nı" tarif ediyor.
"Ağrı sayfasını" çeviriyorsunuz:
Ebru Yaşar... Selekli Saç Kavurma.
***
Gaziantepli Yağmur Atacan ne de güzel
"Ali Nazik" tarifi yaparmış.
Ya ünlü sinema yönetmeni, Çanakkaleli Metin Erksan'ın
"Ispanaklı Börek" tarifine ne demeli.
***
Kitabı hazırlayan Bilge Ekinci bizden de bir
"Niğde yemeği" istedi.
"Oğma Çorbası'nı" anlattık.
***
Bugün
"siyasete bir gün mola" verelim.
Yemekleri beğendiyseniz
"afiyet olsun" diyelim.