Hangi konuyu konuşsak, sohbetin bir yerinde Kevork sözü "pastırmaya sucuğa" getiriyor.
- Kevork, çok mu seviyorsun?
- Pastırmayı kim sevmez?.. Apikoğlu'na ayıp ettiler... "At eti var, eşek eti var" dediler, Apikoğlu'nu küstürdüler... O da Amerika'ya gitti.
- Ermeni miydi?
- Evet... Meşhur markaydı.

***

Kevork bir ara "kapama olsa da yesek" diyor.
- Kapama nedir?
- Ermeni yemeğidir.
- Kim pişirecek?
- Ben pişiririm de... Makamını (ayarını) tutturamıyorum.
- Kevork, Ermeni yemeklerini nereden biliyorsun?
- Uydudan, Ermenistan televizyonunu (ARM) izliyorum... Aslında et yiyecek sağlık da kalmadı ya... Yine de gönül çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
BİZE ULAŞIN