Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Pazartesi mektubu

Eminim Egeli Sabah'ın 22 Aralık günü, tüm Türkiye'de yayınladığı 36 sayfalık 'özel gazeteyi' görmüşsünüz, en azından 'referans' oluşturduğu için, 'okumak üzere' kenara ayırmışsınızdır.
Gazeteler, yılın belirli dönemlerinde, bu ve benzeri ürünleri ayrı gazete niteliğinde bir 'tema çerçevesinde' hazırlayıp, ana gazetenin yanında okuyucuya armağan olarak sunar.

KATKI GETİRDİ

Bizim amacımız, 2011 yılı sonunda İzmir ve Ege için, gündemdeki konularla birlikte; yapılanların, yapılacakların yanına, yeni bakış açılarını da ekleyerek, ufuk açan bir yayın yapabilmekti.
Şunu rahatlıkla vurgulayabilirim. 22 Aralık 2011 tarihinde, ülke çapında ana gazetemiz Sabah'ın yanında yayınladığımız, İzmir ve Ege'nin tarihsel mirasına gönderme yapıp; bugünden geleceğe baktığımız 100. yıl temalı 'Türkiyeli Egeli Sabah'; gazetelerin bu tür yayınları konusundaki algıya bir katkı getirdi. Çünkü hem içerik, hem estetik düzeyde çarpıcıydı. Hedeflediğimiz 'temayı', farklı görüşleri harmanlayarak, doğru kurgulayıp ürettiğimiz ürünle, yeni bir adım atmış olduk.
Mütevazılığı, yaşamımın temeline koymaya çalışırım. Bu konuya mütevazı yaklaşmamamın nedeni ise; yazı işleri yönetiminin, tasarım ekibimizin, haber servisimizin, reklam bölümümüzün 'gayretini' takdir ile öne çıkarmaktır. Yazılarıyla katkı veren değerli yazarlarımızın 'haklarını teslim edebilmek' kaygısıdır.

OLUMLU TEPKİLER

Türkiye'nin dört bir köşesinden sevgili okurlardan aldığımız çok olumlu tepkiler; reklamverenlerin gazetemizde yer almaktan duyduğu memnuniyeti, gördükleri ürün sonrası özellikle ifade etmeleri; İzmir'den, İstanbul'dan, Ankara'dan, Adana'dan, değerli meslektaşlarımızdan işittiğimiz övgü dolu sözler; bir tema altında şekillenen bu yayıncılık kulvarında, artık yeni bir yol açtığımızın önemli işareti. Yazılı medyada, öncelikle sevgili okurlar ve reklamveren lehine, örnek alınabilecek 'artı değer' üretebildiysek, ne mutlu bizlere.
Başta okurlarımıza, reklamverenlere, meslektaşlarımıza; yakın ilgileri, destekleri nedeniyle, yürekten teşekkür ediyor, hepinize sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA