Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Mustafa Kirman

İzmirli gazeteci sevgili Mustafa Kirman'ı genç yaşında (44), önceki gün ikindi vakti bir grup meslektaşımızla birlikte sonsuzluğa uğurladık. İçimiz çok acıdı.
Ölüm gerçeği ile barışığız ama genç ölümler insanın içini çok acıtıyor. Ne diyelim, ölümün kimi ne zaman, nerede, nasıl yakalayacağı hiç belli değil. Hepimiz birer yeryüzü misafiriyiz. Bunun farkındalığını derinlemesine taşımak gerekli. Sevgili Mustafa Kirman, mesleki yaşamını İzmir'den sonra, uzun yıllardır Ankara ve İstanbul'da sürdürüyordu. Başarılı bir gazeteciydi. İletişim alanında da, başarılı işler yaptı. Ama bunlar dışında, en önemlisi iyi ve erdemli bir insandı. Onu gülümseyen hatıralar eşliğinde, sıcak gülümseyişiyle, güzel insanlığıyla, hep sevgiyle hatırlayacağız. Ölümü nedeniyle büyük üzüntü duyduk. Nur içinde yatsın. Yakınlarına, sevenlerine, başta sevgili Sedat Pişirici olmak üzere, tüm dostlarına başsağlığı, sabır diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA